Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Πανθρακικός - Άρης 0-0

Ο Πανθρακικός υποδέχτηκε σήμερα τον Άρη σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής. Αυτό ήταν το τελευταίο τεστ του Άρη πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών του.



Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν  με τους:

Πανθρακικός: (Μάντζιος) Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ, Κάσες, Μπαϊκαρά, Τζανής, Εμπόου.

ΑΡΗΣ: (Χατζηνικολάου) Μπουζάνης, Ηρακλής, Τσουμάνης, Κύργιας, Πουλίδο, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Ουντότζι, Ιμπέ, Τάτος, Μανιάς.




To παιχνίδι ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση λόγω ζέστης. Στο 9' σημειώθηκε ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Παπαγεωργίου σέντραρε από τα δεξιά, ο Μπαϊκαρά πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 17′ σημειώθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη! Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ουντότζι, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 19' ο Μανιάς δεν πρόλαβε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση. Στο 22΄ Τάτος και Ουντότζι συνδυάστηκαν έξω από την περιοχή του Πανθρακικού, όμως το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος κατέληξε άουτ. Στο 32′ νέα καλή στιγμή για τον Άρη. Δυνατό σουτ του Γιάννη Παπαδόπουλου αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κουτσόπουλου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές για τις δυο ομάδες. Εκτός παιχνιδιού έμειναν οι Ιμπέ (που φάνηκε ανέτοιμος), Ηρακλής. και τους αντικατέστησαν οι Λεμονής, Σταυρόπουλος για τον Άρη. Για τον Πανθρακικό, 0 Τζανής αντικαταστάθηκε από τον Πόποβιτς. Στο 55′ σουτ του Ποποβιτς μπλόκαρε όμορφα ο Μπουζάνης πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Στο 60' ο Ουντότζι κέρδισε πέναλντι το οποίο εκτέλεσε ο Τάτος στο δοκάρι. Στο 65' πέρασαν στον αγώνα οι Σουνάς, Οικονομόπουλος Τσουκάνης, Καρασαλίδης Αγγελούδης και Έλσνερ. Για τον Πανθρακικό ο Σέρεμετ αντικατέστησε τον Κουτσόπουλο στο 67'. Στο 68' ο Μάντζιος, πέρασε τους Μακρυδημήτρη, Χρήστου και Χασομέρη, στις θέσεις των Έμποου, Κάσες και Φονσέκα. Στο 70′ σουτ του Αγγελούδη έξω απο την περιοχή του Πανθρακικού, μπλόκαρε ο Σέρεμετ. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου