Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

O Άρης συμφώνησε με Καπό αλλά κοιτά κι αλλού...

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολιβιέ Καπό και αναμένει σήμερα το ΟΚ του Γιάννη Χατζηνικολάου για την ολοκλήρωση της απόκτησής του. Στα υπόψη πάντα και ένας Ευρωπαίος επιτελικός μέσος.



Ο Γιάννης Χατζηνικολάου καλείται σήμερα να αποφασίσει για το αν επιθυμεί ή όχι να έχει στην διάθεσή του τον Ολιβιέ Καπό ώστε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να ολοκληρώσει την απόκτησή του.

Ο 33χρονος Ιβοριανός μεσοεπιθετικός με γαλλικό διαβατήριο στην κατοχή του που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στην Β΄ Γαλλίας με την Οσέρ περιμένει το ΟΚ του Σερραίου τεχνικού καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στο οικονομικό.

Η καθυστέρηση της απόφασης του Χατζηνικολάου έχει να κάνει με το γεγονός ότι συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης ενός άλλου Ευρωπαίου μέσου που έχει καταλήξει μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του και τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Μούτα.

Το όνομα του εν λόγω δεν έχει διαρρεύσει χωρίς να αποκλείεται να είναι ο Ιταλός Νικολάς Βιόλα που τα δικαιώματά του ανήκουνε από 50% σε Παλέρμο και Ρετζίνα με την μορφή δανεισμού και έχει απασχολήσει ουκ ολίγο τον τελευταίο μήνα τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης. Εν τω μεταξύ η έλευση του Ανδρέα Τάτου στον Άρη δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του Χατζηνικολάου όσον αφορά την τρίτη μεταγραφή του είτε ξένου ποδοσφαιριστή είτε Έλληνα άνω των 24 ετών.

Και πιο συγκεκριμένα αυτός να μην αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου αλλά του αριστερού μπακ. Σε μία θέση όπου στα υπόψη βρίσκεται πάντα ο Μπάμπης Λυκογιάννης του Ολυμπιακού για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού και είναι πολύ πιθανό να γίνει σχετική συζήτηση αύριο. Κατά την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ανδρέα Τάτου.

Η μετακίνηση του 23χρονου διεθνή μέσου θεωρείται δεδομένη με αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι αν αυτή θα γίνει με την μορφή δανεισμού από την ομάδα του Πειραιά ή ως ελεύθερη μεταγραφή όπως επιθυμούνε στον Άρη. Κι όσον αφορά την απόκτηση του Γιώργου Σαρρή από τον Εργοτέλη το νέο δεδομένο κάνει λόγο για διαφορά στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου του κι ενώ η ομάδα του Ηρακλείου όπου ανήκει δεν αναμένεται τελικά να αποτελέσει εμπόδιο στην μεταγραφή του στον Αρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου