Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

O Τζον Ιμπέ έρχεται στον Άρη! (videos)

Σύμφωνα με τα Αθλητικά Νέα των Συντακτών ο Άρης έχει συμφωνήσει με το θηριώδη αριστεροπόδαρο Τζον Ιμπέ ο οποίος έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει. Αυτός είναι η τελική επιλογή του Χατζηνικολάου για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο παίκτης βρέθηκε στο στόχαστρο του Άρη και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Δημήτρης Μούτας, συγκέντρωσε πολλές πληροφορίες και μίλησε με αρκετούς γνώστες των ικανοτήτων του Ιμπέ, που έκαναν λόγο για έναν δυνατό και τεχνίτη ποδοσφαιριστή, με έφεση στο γκολ και πολύ καλές δημιουργικές δυνατότητες.


O John Ike Ibeh είναι Νιγηριανός ποδοσφαιριστής. Γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1986. Έχει ύψος 1,88 μέτρα και βάρος 80 κιλά. Ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του καριέρα το 2005 στην άσημη Ολλανδική DWS έχοντας 15 εμφανίσεις και 2 γκολ σε δύο χρόνια. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στην Αράντ που είχε σε ένα χρόνο 22 συμμετοχές και 5 γκολ. Tην επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στην Οτελούλ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Παντούρι έχοντας πέρσι 29 συμμετοχές και 10 γκολ. Η Παντούρι αποτέλεσε μάλιστα την έκπληξη του Ρουμανικού πρωταθλήματος και κατέλαβε πέρυσι την 2η θέση!


Ο Ιμπέ έχει αγωνιστεί και σε δύο αγώνες στη φάση των ομίλων του Champions League με την Οτελούλ, κόντρα σε Μπενφίκα και Βασιλεία, και είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου