Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ο Τζον Ιμπέ υπέγραψε στον Άρη!

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζον Ιμπέ. Οι ετήσιες απολαβές του δε θα ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ikechukwu John Kingsley Ibeh. Ο 27χρονος Νιγηριανός ακραίος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 16/04/1986) βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο John Ibeh την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα της ρουμάνικης Παντούρι (19 συμμετοχές και 8 γκολ), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2011-’12 με την -επίσης- ρουμάνικη Οτελούλ αγωνίστηκε και στους δυο πρώτους αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Βασιλεία και Μπενφίκα 



Ο Ιμπέ δήλωσε:

«Η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ είναι ένα καινούργιο βήμα και μια πρόκληση στην καριέρα μου. Ο Ουντότζι μού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΡΗ, ενώ μου είπε γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο» δήλωσε ως παίκτης των κίτρινων πια στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για να συμπληρώσει:

«Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο, ο οποίος την υποστηρίζει με πάθος. Περιμένω να γνωριστώ με το τεχνικό επιτελείο και τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω προπονήσεις»."


Σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα και ο δανεισμός του Τάτου στον Άρη για ένα χρόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου