Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Σχέδιο Αυνάν...

Στις 9 Οκτωβρίου 2012 το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη αποφάσισε να αναθέσει τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ Άρης για τα έτη 2004-2012 στην εταιρεία «Nexia Eurostatus ΑΕ, ορκωτοί ελεγκτές».



Από τότε αυτός ο έλεγχος ολοκλήρωσε το 90λεπτό του, πήρε παρατάσεις και επί μήνες βαράμε τα πέναλντι. Πέρασε η 28η Οκτωβρίου, πέρασε η επέτειος του Πολυτεχνείου, τα Χριστούγεννα, πέρασε η Πρωτοχρονιά, τα Φώτα, πέρασαν οι Απόκριες, φτάσαμε στην 25η Μαρτίου, περάσαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα, αναστήθηκε ο Κύριος, κλείσαμε τα καλοριφέρ, βγάλαμε τα καλοκαιρινά, ανεβάσαμε τις κουβέρτες στις ντουλάπες, βάλαμε μαγιώ και μπρατσάκια, ανοίξαμε τα αιρκοντίσιον, σώσαμε την ομάδα αγωνιστικά, ψηφίσαμε, ξαναψηφίσαμε, ξαναμαναψηφίσαμε, αλλάξαμε διοικήσεις σε όλους τους φορείς του Άρη που σχετίζονται άμεσα με την ΠΑΕ, άνοιξε η διαδικασία υπαγωγής στο 99, τώρα κοντεύει να κλείσει, έκανε προετοιμασία η νέα ομάδα έκανε μεταγραφές, σε λίγο ξεκινά η νέα περίοδος και... συνεχίζουμε.

Δεν ξέρω τι θα βγάλει ο έλεγχος. Δεν τους έχω για τόσο ηλίθιους τους πρώην διοικούντες ώστε να άφησαν "σημάδια". Εντάξει... μπορεί και να τους έχω. Αλλά εδώ τίθεται σοβαρό έλλειμμα εμπιστοσύνης από τον κόσμο του Άρη. Προς όλους: Πρώην και Νυν διοικήσεις της ΠΑΕ και της ΚΜΑ.

Ούτε το κυπριακό δεν έχει κουράσει τόσο... Και ακόμα βαράμε... πέναλντι! Ίσως πρόκειται για ένα νέο σχέδιο Αυνάν...

ΥΓ. Αν δε βγει ο έλεγχος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κατηγορίες περί μη ανταπόκρισης, του κόσμου του Άρη, στα διαρκείας. Του μόνου που πληρώνει και θα πληρώνει ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου