Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

O... άθλος του Ηρακλή


Με νέα πρόσωπα της σημερινής πρωινής προπόνησης του Άρη τους Νίκο Αγγελούδη και Ανδρέα Ηρακλή συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το σημερινό πρόγραμμα του Σούλη Παπαδόπουλου περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Όπως αναμένονταν, ο Αγγελούδης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, θέτοντας έτσι εαυτόν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας για το ματς του Σαββάτου.

Όμως η ευχάριστη είδηση της ημέρας ήρθε από τον Ηρακλή. Ο 23χρονος αμυντικός γυμνάστηκε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, σε αντίθεση με τις προβλέψεις, κερδίζοντας έτσι τη μάχη με τον χρόνο σχετικά με την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Εν τω μεταξύ ο Νίκος Ψυχογιός συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα της αποκατάστασής του, ενώ ο Μιχάλης Γιαννίτσης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Άντι Ρένια, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ώμου, όπως είναι γνωστό, θα ξεκινήσει προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα και αύριο τέλος το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σημερινή προπόνηση ο Παπαδόπουλος έβαλε σε 5Χ5 χώρο τους ποδοσφαιριστές του χωρισμένους με στηρίγματα εκτός χώρου, τρέχοντας πολύ πιέζοντας συνεχώς και σουτάροντας, σε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα.

Στόχος της συγκεκριμένης άσκησης να υπάρξει αυξημένη ετοιμότητα για πίεση στον αντίπαλο και ασφυκτικό παιχνίδι με τον τεχνικό του Άρη πάντως να μην άνοιξε ακόμη τα χαρτιά του για την βασική ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου