Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Στα τέσσερα ματς κρίνεται μία χρονιά

 Ο Άρης βρίσκεται στα σκοινιά έχοντας μόλις 25 βαθμούς και είναι ακόμα στη ζώνη του υποβιβασμού. Τα πράγματα είναι όντως τόσο τραγικά; Όλα έχουν τελειώσει; Κι όμως... Με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σώζει τη χρονιά και βάζει happy end σε μια δύσκολη, από κάθε άποψη, σεζόν.

Ο Άρης ψάχνει εννιά ως δέκα βαθμούς στα παιχνίδια με Πανθρακικό (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός) και Ξάνθη (εκτός) για να πάει στους 34-35, όριο που είναι δύσκολο να φτάσουν, πέραν του Πανθρακικού, η Βέροια (έχει 27) και ο ΟΦΗ (έχει 28).

Η ερχόμενη αγωνιστική είναι η θεωρητικά εύκολη για τους δυο τελευταίους, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον ΠΑΣ και τη Βέροια την Κέρκυρα. Μετά η Βέροια αγωνίζεται στην Τούμπα και ο ΟΦΗ  εκτός με τον Πανθρακικό σε ματς ζωής και θανάτου. Στην προτελευταία η Βέροια υποδέχεται τον Πλατανιά και ο ΟΦΗ τον Ατρόμητο και η χρονιά κλείνει με τη Βέροια να παίζει εκτός με τον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Ακόμη και τα πιο απίθανα σενάρια να συμβούν στα παιχνίδια της Βέροιας και του ΟΦΗ, αν ο Άρης νικήσει το τον Πανθρακικό στο «Κλ. Βικελίδης», θα αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου