Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ξεκαθαρίζει για Κοέλιο και «δόσεις»

Η κατάσταση του Νούνο Κοέλιο και οι πιθανότητες του να προλάβει τον αγώνα της Δευτέρας στη Βέροια θα ξεκαθαρίσουν σήμερα. Ο Πορτογάλος ένιωσε εκ νέου ενοχλήεις στους προσαγωγούς πριν από τον αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης και δεν αγωνίστηκε και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική που θα αποτυπώσει την κατάσταση.

Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού των κίτρινων πάντως χθες το βράδυ ήταν πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει καθώς η μη συμμετοχή του δεν επιδείνωσε την κατάσταση.

Δεν είναι μυικά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν Γιάννης Ζαραδούκας και Γιάννης Γιαννιώτας, όπως και αυτό του Ρουμπέν Πουλίδο στον τετρακέφαλο.

Στην Αθήνα παρέμεινε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης. Σήμερα στις δυόμισι το μεσημέρι, μαζί με τους νομικούς Χρήστο Γρόλλιο και Αργύρη Αργυριάδη, είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τους εκπροσώπους της λίγκας, της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠ, για την αναζήτηση φόρμουλας διακανονισμού των οφειλών του Άρη σε ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνειν περισσότερα από 300 χιλιάδες ευρώ και για τις οποίες οι κίτρινοι δεν αποδέχτηκαν, ως μη βιώσιμη, τη λύση των 45 δόσεων που συμπεριελήφθη στο "μνημόνιο" που υπέγραψαν οι τρεις πλευρές την προηγούμενη εβδομάδα.

πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου