Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Όλα ανοιχτά για το άρθρο 99

Στο Δ.Σ της ΠΑΕ Άρης συζητήθηκε η στάση που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα ενόψει της συνάντησης με την ΕΠΟ, τη Σούπερ Λιγκ και τον ΠΣΑΠ, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (22/2).


To θέμα σχετικά με την παραμονή ή μη του Γιάννη Μιχαλήτσου μονοπώλησε την επικαιρότητα του Άρη τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως... ξεχάστηκε το μείζον ζήτημα της απόφασης για το άρθρο 99. Οι «κίτρινοι» καλούνται να αποφασίσουν για το αν θα αποσύρουν την αίτησή τους για υπαγωγή στο άρθρο 99, προκειμένου να μπουν στο «μνημόνιο» της Σούπερ Λιγκ για αποπληρωμή των οφειλών προς πρώην παίκτες σε δόσεις.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ, στο οποίο συμμετείχαν και οι επικεφαλής της Κοινωνίας Μελών Άρη, ακούστηκαν αρκετές γνώμες, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Είναι πολύ πιθανόν πάντως οι άνθρωποι του Άρη να το διαπραγματευτούν, ζητώντας περισσότερες δόσεις (60), προκειμένου σε αντάλλαγμα να αποσυρθούν από το άρθρο 99.

Οι κίτρινοι επίσης θα προτείνουν στο ραντεβού εκτός από την αύξηση των δόσεων σε 60 αν είναι δυνατόν και το ψαλίδισμα των ποσών που προέρχονται από τις ρήτρες, που ρίχνει το οφειλόμενο ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ σχεδόν στα μισά. Η δεύτερη πρόταση που θα καταθέσουν είναι να εκχωρήσουν ολόκληρο το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης σεζόν που αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων τους, ώστε με τα χρήματα αυτά να πληρώνονται οι πρώην ποδοσφαιριστές με τους οποίους, εφόσον το δεχτεί η ΕΠΟ, θα κάνει ξεχωριστές συμφωνίες.

Από την έκβαση που θα έχει το ραντεβού αυτό, θα αποφασιστεί και η επόμενη κίνηση του Άρη στο θέμα του 99 αλλά και γενικά το κατά πόσο θα είναι βιώσιμο το χρέος της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου