Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

To μονοπώλιο που... χάλασε!


Δύο χρόνια συμπλήρωσε το arisiempr.blogspot.gr στα δρώμενα του Άρη. Δύο χρόνια με άσχημες στιγμές για τον Άρη που βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του.

Αν και τους τελευταίους μήνες το blog έχει αναστείλει τα άρθρα επικαιρότητας η επισκεψιμότητά του και η απήχησή του εξακολουθούν να είναι υψηλές.

To arisiempr.blogspot.gr προσπάθησε και προσπαθεί να χαλάσει το μονοπώλιο της άποψης και της ενημέρωσης του κόσμου του Άρη από τα καθεστωτικά επαγγελματικά ΜΜΕ που έχουν βαπτιστεί "κίτρινα" εξυπηρετώντας τις δικές τους σκοπιμότητες και τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τα υπόλοιπα ανεξάρτητα ΜΜΕ που ασχολούνται με τα θέματα του Άρη. Το αν τα κατάφερε και σε ποιο βαθμό μπορούν να το κρίνουν τελικά μόνο οι αναγνώστες του. Ο αποκλεισμός του μέσου μας από τα "καθεστωτικά" ΜΜΕ είναι κάτι που όχι απλά δε μας ενόχλησε ποτέ αλλά αποτελεί ένα τρόπον τινά παράσημο στην προσπάθειά μας.

Το μέλλον του μέσου δεν είναι αμφίβολο και μάλιστα είναι ευοίωνο όσο ο Άρης αναπτύσσεται και όσο υπάρχουν αυτοί που μας δίνουν τη μοναδική απολαβή: Την αναγνώριση της προσπάθειάς μας για έναν καλύτερο, καθαρό, μεγάλο Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου