Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Παιχνίδι - παγίδα!


Τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει σήμερα (17:00) ο Άρης σε ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Στο πρώτο παιχνίδι του 2015 ο Άρης έχει να αντιμετωπίσει πιθανά εμπόδια. Έτσι, η παρουσία πολυπληθούς κόσμου κρίνεται απαραίτητη.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε ένα παιχνίδι που αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά μπορεί να κρύβει πολλές παγίδες. Η ομάδα του Άρη προέρχεται από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων που την έχει φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας νιώθοντας όμως την ανάσα ακόμα δύο ομάδων. 

Ο Εθνικός βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας (πίσω από Άρη, Καβάλα, Πανσερραϊκό και Καμπανιακό) έχοντας έξι βαθμούς λιγότερους από τον Άρη. Ως εκ τούτου είναι μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και δεν έχει αμελητέα ποιότητα δεδομένης της κατηγορίας.

Επιπλέον, ο Άρης προέρχεται από μακρά απουσία από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Η τελευταία αναμέτρηση των "κιτρινόμαυρων" δόθηκε... πέρυσι, σχεδόν είκοσι μέρες πριν. Επιπρόσθετα ο Άρης σε αντίθεση με τους άμεσους αντιπάλους του που αγωνίστηκαν σε εξ' αναβολής παιχνίδια δεν έδωσε ούτε φιλικές αναμετρήσεις λόγω των διοικητικών προβλημάτων και της αβεβαιότητας που επικρατούσε την προηγούμενη περίοδο. Ο Άρης ήταν μάλιστα ιδιαίτερα φορμαρισμένος και αυτή η διακοπή είναι επικίνδυνη καθώς μπορεί να αποσυντονίσει την ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Ο προπονητής της ομάδας δε φαίνεται πως έχει - αρχικά τουλάχιστον - καλό επίπεδο συνεργασίας με το νέο διοικητικό ηγέτη της ομάδας κ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αποχώρηση στελεχών που βρίσκονταν κοντά στους ποδοσφαιριστές αλλά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση Τοπαλίδη μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους αποπροσανατολισμού των ποδοσφαιριστών σε ένα πολύ κομβικό παιχνίδι πριν την αναμέτρηση κορυφής με την Καβάλα εκτός έδρας.

Ο Άρης δεν έχει ενισχυθεί ακόμα με μεταγραφές και ως εκ τούτου δεν έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Ο Πάουλο Κάμπος έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες. Αυτή του ΜVP του φετινού Άρη Μάουρο Πόι που εκτίει την τιμωρία του καθώς και ενός εκ των βασικών στελεχών της ομάδας του Παναγιώτη Ατματσίδη που δεν έχει επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Επίσης, για διαφορετικούς λόγους, ο βασικός Νίκος Γκόλιας, ο Μαζουλουξής και ο Αλέξανδρος Χιντασέλι θα είναι απόντες.

Ο κόσμος του Άρη καλείται να βοηθήσει την ομάδα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Είναι, λοιπόν, ευκαιρία να βρεθεί σήμερα μαζικά στο γήπεδο στηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και στέλνοντας μήνυμα στήριξης στην ομάδα και στη νέα διοίκηση όπως έκανε και στους προκατόχους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου