Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Άραβας, Ρώσος ή… απατεώνας να πάρει τον Άρη!» (audio)


Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αρένα" μίλησε ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος Γράντας. Σχολίασε την κατάσταση της ομάδας και ανέφερε πως είχε προβλέψει τις εξελίξεις. Τόνισε δεν θα ξαναασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας και πως έχει την δυνατότητα να καλύψει μέχρι ένα ποσό των 10.000.000 ευρώ, όχι όμως τα 30 ή τα τα 40 εκ. που χρωστάει η ΠΑΕ! Τέλος υπογράμμισε πως δεν υπάρχει μέλλον στην ομάδα εκτός αν βρεθεί κάποιος Ρώσος, Άραβας η κάποιος… απατεώνας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λάμπρος Γράντας:


Για τις δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη πως αυτός είναι η λύση:
“Μπράβο στον Ψωμιάδη, πάντα βρίσκει λύσεις”.

Για την κατάσταση στον Άρη:
“Πριν 9 μήνες είχα πει πως θα διώξουν τον Ψηφίδη και τον Ηλιάδη. Μετά είχα πει πως ο Σκόρδας θα αντέξει τρεις μήνες. Αυτά δεν τα μαντεύω. Τώρα θυμήθηκαν στην Κοινωνία Μελών πως ο Σκόρδας κάνει εχθρούς; Μια ζωή ο Άρης είναι ερώτημα. Τότε τον άφησαν τον Σκόρδα να βγει. Πάντα δεν πάνε οι αντίπαλοι για να βγει ο άλλος. Τώρα βλέπουμε που κατάντησε η ομάδα. Μεγαλομέτοχος είναι μια ομάδα παιδιών που ανάλογα με το πώς θα τους πιπιλίσουν τα αυτιά και αλλάζουν συνέχεια προέδρους. Όταν με κυνηγούσαν εμένα να πάρουν τις μετοχές τους έλεγα πάρτε τες, αλλά είναι μια καυτή πατάτα. Φαγωθήκαν να πάρουν τις μετοχές. Τώρα ας φέρουν τον Κόντη από την Αθήνα για να σώσει τον Άρη. Εδώ έφεραν τον Σκόρδα. Κάνουν ανακύκλωση συνεχώς. Έχω εκνευριστεί από την κατάσταση του Άρη. Δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα. Γίνεται να διαφωνεί ο προπονητής με τον πρόεδρο μέσα στον αγώνα; Γίνεται να ζητάει από τους παίκτες να πέσουν κάτω; Ένας πρόεδρος δεν πρέπει να είναι ποτέ εν βρασμώ ψυχής. Είναι ψύχραιμος και σκέφτεται. Εν βρασμώ ψυχής δέχομαι μόνο από τα παιδάκια που παίζανε, τους ποδοσφαιριστές”.

Για την διαιτησία με τον Πλατανιά:
“Σαν Αρειανός θα πω σφαγή, αλλά σαν άνθρωπος δεν μπορώ να δω αν πέρασε η μπάλα. Πρέπει να κάνει κάτι η UEFA για αυτό. Τι εκτίμηση να κάνω εγώ για αυτό; Πιστεύω πως δεν ήταν γκολ, αλλά δεν είναι σοβαρό να το λέω. Δεν ξέρω αν μπήκε η μπάλα, φαίνεται όμως ότι δεν πέρασε τη γραμμή”.

Για το αν θα ξανασχοληθεί με τον Άρη:
“Ο Γράντας τελείωσε. Όλοι έρχονται εδώ αλλά κανείς δεν με ακούει. Όταν είπα στον Ηλιάδη πως το μέλλον του είναι έξι μήνες τσατίστηκε. Ήθελε να βάλει και το όνομα μου σε μια θύρα. Ας το έβαζε στη θύρα 3 (γέλια), να γινόταν χαμός… Του είπα άσε το όνομά μου ήσυχο. Όλοι έρχονται αλλά τίποτα. Έχει βγάλει μαλλιά η γλώσσα μου. Οι οργανωμένοι πρέπει να είναι μαζί με την διοίκηση και να παλεύουν μαζί. Οι ίδιοι ανακυκλώνονται. Είμαστε σε ένα χάλι και ντρεπόμαστε που είμαστε Αρειανοί”.

Για το αν έπεσε ο Άρης:
“Δεν ξέρω αν έπεσε, αλλά και αν σωθεί δεν έχει μέλλον. Είναι πολλά τα χρέη. Θέλουν κρέμασμα όλοι αυτοί. Που πήγαν τόσα πολλά εκατομμύρια; Το 2004 μηδενίστηκαν τα χρέη, τώρα αναρωτιέμαι που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά”.

Για το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ:
“Κάνανε έναν έλεγχο και την εκτίμηση την πήρε ο Σκόρδας να την αξιοποιήσει ενώ αφορούσε αυτό. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα”.

Για το αν μπορεί να αναλάβει τα χρέη του Άρη:
“Δεν μπορεί κανένας Γράντας. Ο Άρης θέλει κάποιον Άραβα ή Ρώσο ή… απατεώνα! Ένας από τους τρεις θα έρθει. Εγώ δεν μπορώ να καλύψω αυτό το κενό. Να βάζω τον Super 3 να κυνηγάει παίκτες; Αν δεν έχεις να πληρώσεις δεν μπαίνεις. Είχα όνειρα με τον Άρη. Είχαμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Είχαμε περάσει τις αρρώστιες, ήμασταν έτοιμοι και τα διέλυσαν όλα. Εγώ δεν έχω να διαθέσω 40.000.000  ευρώ. Εγώ όταν ανέλαβα έδωσα σε όλους ότι χρωστούσα. Το σεβασμό τον κερδίζεις. Δεν είμαι μωροφιλόδοξος και δεν πήγα να κάνω όνομα στον Άρη. Από μικρός ήμουν οπαδός του Άρη και είχα φιλοδοξία να κάνω ένα μοντέλο ποδοσφαιρικής ομάδας να αντέξει στον χρόνο. Δεν με νοιάζει που με βρίζανε, είχα προβλέψει τι γινόταν. Ευθύνονται και οι επώνυμοι Αρειανοί που δεν στήριξαν την τότε διοίκηση. Ακούω λένε τον Άρη πως πρέπει να το βλέπουν με άλλο μάτι. Αυτά ακούγονται για τον λαό. Δεν με βοήθησε ποτέ κανένας ποτέ και δεν μου συμπαραστάθηκε. Αν κάποιος με στήριζε και έλεγε έξω όσα έλεγε κατ ιδίαν θα ήταν διαφορετικά. Αλλά για να τα πει έξω έχει και κάποιο κόστος. Αυτό το κόστος κανείς δεν το ήθελε.Ακόμα και η πρόσληψη του Κόντη είναι μια απόφαση Γενικής Συνέλευσης. Όλοι είχαν Άραβες και Σεΐχηδες. Δυστυχώς δεν έκατσε κανένας φαίνεται. Καταντήσαμε να ντρεπόμαστε να βγούμε έξω. Τα νούμερα έχουν ξεφύγει από τα δεδομένα της Ελλάδας. Πέντε με 10 εκατομμύρια θα τα πάλευα! Πρέπει να φτιάξεις και μια ομάδα. Υπάρχουν και τα μη γραμμένα εκατομμύρια. Όταν μου έφερε τα χρέη ο Ψηφίδης του είπα πως τα χρέη είναι πάνω από 30. 000.000 ευρώ.  Η ΝΕΧΙΑ έβγαλε μόνο αυτά που είναι γραμμένα”.

Για το ποια είναι η λύση:
“Δεν ξέρω ποια είναι η λύση. Εύχομαι να έρθει κάποιος Ρώσος η Άραβας. Εύχομαι να βρεθεί μια λύση. Φοβάμαι θα πάμε και θα χαθούμε όπως χάθηκαν τόσο μεγάλες ομάδες. Που είναι η Κόρινθος;  Που είναι άλλες ομάδες που κάποτε μεσουρανούσαν; Αυτό με φοβίζει και με στεναχωρεί. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, αλλά χρειάζεται άμεσα λύσεις. Μακάρι να τις βρουν στη συνέλευση, αλλά δεν το βλέπω. Όσο για το αν μπορεί να σωθεί η ομάδα, θα σας πω μόνο ότι δεν πρέπει να τα παρατήσουν και έως το τέλος να δώσουν τη μάχη για τη σωτηρία”.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου