Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Oπαδός = ενεργός άνθρωπος


Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για τα πανό που ανήρτησαν οπαδοί του Άρη αλλά και άλλων ομάδων υπέρ του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού.

1992

Το "Μακεδονικό" βρίσκεται στα... ζενίθ του ενώ υπάρχει μία πρωτοφανής εθνική έξαρση σε όλα τα επίπεδα και όλους τους χώρους με πολυπληθή συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη. Οι οπαδοί του Άρη δε θα μπορούσαν να απέχουν από αυτήν την κινητοποίηση από ένα εθνικό ζήτημα που απασχόλησε και απασχολεί.

"Η Μακεδονία είναι Ελληνική εδώ και 3.000 χρόνια"
"Σε λίγο θα μας πούνε ότι ο Βουκεφάλας ήταν Zastava"
2014

Oι οπαδοί του Άρη εφράζουν την αγανάκτησή τους για το πολιτικό σύστημα, το καθεστώς που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και τη φτώχεια και τους προστάτες του ενώ δείχνει τη συμπαράστασή του σε έναν 20χρονο απεργό πείνας με παραβατική συμπεριφορά.

Μπουρδέλο κράτος είμαστε είναι μπουρδέλο η Βουλή
 ήρθε η ώρα να καεί έτσι η χώρα θα σωθεί.
Προδότες πολιτικοί.
Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας. Δύναμη στο Ν. Ρωμανό.
Προφανώς, η κάθε εποχή έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και όπως είναι φυσικό, στον κοινωνικό χώρο που λέγεται γήπεδο, εμφανίζονται πολλοί άνθρωποι που εκφράζουν τις απόψεις τους μέσω πανό ακόμα και με υπερβολικό κάποιες φορές τρόπο. Ο οπαδός του Άρη είναι άνθρωπος και μάλιστα ενεργός και σκεπτόμενος.

Ως εκ τούτου, εφόσον δεν εμπλέκονται κομματικά θέματα, θεωρούμε την όλη συζήτηση περί πρέπουσας ή απρεπούς κίνησης άστοχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου