Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Η συζήτηση του Προέδρου της ΠΑΕ με τον εκπρόσωπο του "Super 3" (08-08-2014) (audio)


Στα ερτζιανά της πόλης φιλοξενήθηκε χθες ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης κ. Παναγιώτης Στεφανίδης απαντώντας σε ερωτήματα και δίνοντας εξηγήσεις για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο σύλλογος.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος παραμένει στην ΠΑΕ μόνο αν η ομάδα παραμείνει στη Β Εθνική κατηγορία ενώ χαρακτήρισε ιδανική λύση αυτή του κ. Αρβανιτίδη σε συνδυασμό με εκκαθάριση μέσω του άρθρου 106ια. Επίσης, ανέφερε ότι το ποσό της μεταγραφής του Διούδη είναι ικανοποιητικό ενώ δήλωσε άγνοια για την ανακοίνωση του ΑΣ στην οποία αναφερόταν ότι η απόφαση να αγωνιστεί ο Αρης στη Β' Εθνική ήταν ειλημμένη.

Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του εκπροσώπου του "Super 3" στην εκπομπή καθώς μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την άνοδο της ομάδας στη Superleague με τα έως τώρα δεδομένα.

Ακούστε τη συνέντευξη Στεφανίδη και την παρέμβαση του εκπροσώπου των οργανωμένων οπαδών του "Super 3" αποκλειστικά στο arisiempr.blogspot.gr.* Η συνέντευξη δόθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αρένα" της Θεσσαλονίκης.

1 σχόλιο: