Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Η εκπομπή του SUPER 3 (07/08/2014) (audio)


To arisiempr.blogspot.gr είναι γνωστό ότι έχει αναστείλει τη λειτουργία του. Οι λόγοι έχουν αναλυθεί στο μανιφέστο που δημοσιεύσαμε στις 17 Mαΐου 2014.

Παρά ταύτα σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές που περνά ο σύλλογός μας, και επιθυμώντας την πληρέστερη και σφαιρικότερη ενημέρωση του πολυπληθούς κόσμου της ομάδας θέτουμε προς ακρόαση τη σημερινή ραδιοφωνική παρέμβαση του συνδέσμου "Super 3".

H ραδιοφωνική παρέμβαση έγινε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού "Αrena".

Οι εκπρόσωποι του συνδέσμου αφιέρωσαν μεγάλο μέρος της εκπομπής στον πρώην Πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση εναντίον του και χαρακτηρίζοντάς τον, μεταξύ άλλων, "απατεώνα". Στη συνέχεια ο Super 3 προανήγγειλε κινητοποιήσεις με απαίτηση την ισονομία για τον Άρη θέτοντας την Πολιτεία και όλους τους φορείς της προ των ευθυνών τους.

Tαυτόχρονα, oι εκπρόσωποι του συνδέσμου επέδειξαν τη δυσπιστία τους όσον αφορά την επενδυτική πρόταση του κ. Κώνστα και απαίτησαν την άμεση επάνοδο της ομάδας στη Superleague εφόσον φέτος αγωνιστεί στη Football League. Οι οργανωμένοι ανέφεραν ότι αν η ΠΑΕ Άρης εκκαθαριστεί θα γίνει για ένα ποσό πολύ μικρότερο από αυτά που ακούγονται, ενώ τόνισαν ότι βρίσκονται σε κοινή γραμμή με τους άλλους δύο συνδέσμους της ομάδας, τους "Ιερολοχίτες" και το "Aris Club 1914".

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή του Super 3 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του arisiempr.blogspot.gr.

(Λόγω τεχνικού προβλήματος σβήστηκε η προηγούμενη ανάρτηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου