Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

H εκπομπή του SUPER 3 (11/08/2014) (audio)


Έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή έκαναν και σήμερα οι οργανωμένοι οπαδοί του συνδέσμου "Super 3" με θέμα τις δραματικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης.


Και σήμερα οι οργανωμένοι οπαδοί του "Super 3" δήλωσαν παρόντες μέσω της εκπομπής τους στις δραματικές στιγμές που περνά ο σύλλογος και ειδικότερα το ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ προέβλεψαν ότι οι διοικήσεις του Άρη σε συνεργασία με το δημοσιογραφικό κατεστημένο προωθούν τη "λύση ΑΦΜ".

Αρχικά, οι οργανωμένοι άσκησαν κριτική στις διοικήσεις ΑΣ, ΠΑΕ και ΚΜΑ για την ανεπάρκειά τους ενώ ξεκαθάρισαν ότι οι σύνδεσμοι του Άρη απορρίπτουν τη "λύση ΑΦΜ", στην οποία όπως φαίνεται οδηγείται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όπως χαρακτηριστικά είπαν: "Θα κάψουμε το γήπεδο και θα είμαστε και εμείς μέσα". Ταυτόχρονα, ζήτησαν από τις διοικήσεις του Άρη να ζητήσουν χρόνο από τους αρμόδιους φορείς καθώς και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την πιθανή απόφαση η ομάδα να αγωνιστεί στη Β' Εθνική έχοντας τόσες αδυναμίες (επιπλέον έκαναν αναφορά στην πιθανή απόφαση της Δόξας Δράμας να αγωνιστεί στη Γ'). Οι οργανωμένοι εξέφρασαν επιφυλάξεις για το 106ια καθώς δεν έχει εμφανιστεί αξιόχρεος επενδυτής ενώ έκαναν σφοδρή επίθεση στο δημοσιογραφικό σύστημα του Άρη (και ειδικότερα στις ιστοσελίδες) που παραπληροφορεί τον κόσμο της ομάδας με διαρροές που προκύπτουν από διοικητικούς παράγοντες. Χαρακτήρισαν τον Άρη "μαγαζί γωνία" και εξέφρασαν την άποψη ότι πρέπει να αξιοποιηθούν τα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Οι συντελεστές της εκπομπής ζήτησαν από τον κ. Γιώργο Γαλανό να εμφανίσει δύο εκκαθαριστές εφόσον επιζητεί τη λύση της Γ' Εθνικής και ζήτησαν από τους θεσμούς να είναι αρωγοί στην προσπάθεια. O "Super 3" εξέφρασε για πολλοστή φορά την αντίθεσή του στο θεσμό της ΚΜΑ. Ο σύνδεσμος εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Αντώνη Ζαμπέτα που όπως είπε αναζητά επενδυτές, στον Λάμπρο Σκόρδα (χωρίς να τον κατονομάσει) λέγοντας πως αν τολμήσει να επανέλθει ο σύνδεσμος θα παρέμβει και σε μία "τριάδα ανθρώπων" στον ΑΣ που πιθανώς "χρησιμοποιούν" το Χάρη Παπαγεωργίου. Επιπλέον, ζήτησαν σύγκλιση Γενικών Συνελεύσεων σε ΑΣ και ΚΜΑ. Εξέφρασαν τέλος τη βεβαιότητα ότι λόγω Δεκαπενταύγουστου αυτή την εβδομάδα δεν θα κουνηθεί φύλλο και κάλεσαν όλο το λαό της ομάδας να δραστηριοποιηθεί από Δευτέρα «γιατί ο σύλλογος διαλύεται».

Ακούστε την εκπομπή ηχογραφημένη μέσω του arisiempr.blogspot.gr (ένα μικρό κομμάτι στο δεύτερο μέρος δεν ηχογραφήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος).



*Η εκπομπή μεταδόθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό "Αρένα" της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου