Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Eίδηση βόμβα (και) για Άρη!


Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα» μίλησε ο γνωστός νομικός Βαγγέλης Χατζηιωάννου δίνοντας μία είδηση που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Άρη σε περίπτωση που αγωνιστεί στη Γ' Εθνική.

Αρχικά, ο κ. Χατζηιωάννου ανέφερε ότι ο Άρης δε θα μπορεί να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική εφόσον αγωνιστεί στο κύπελλο Ελλάδος ανεξαρτήτως αν έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή και λάβει μέρος στην κλήρωση της Δευτέρας 18/08.

Στη συνέχεια ο γνωστός νομικός έδωσε την είδηση βόμβα: Εφόσον μία ομάδα αγωνιστεί στη Γ' Εθνική μετά από αίτηση του ΑΣ και του χρόνου εξασφαλίσει την άνοδο ο σύλλογος δε θα έχει κανένα πρόβλημα να συστήσει νέα "καθαρή" ΠΑΕ (με νέο ΑΦΜ) χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της παλαιάς. Η μόνη υποχρέωση είναι από τον ΑΣ που (μετά από ΓΣ) πρέπει να αποσύρει τα δικαιώματά του από την -υπό εκκαθάριση- ΠΑΕ.

Αυτή είναι μία απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και του Υπουργείου Ανάπτυξης και αφορά άμεσα τον Άρη εφόσον αποφασίσει να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική καθώς εκτός των άλλων απομακρύνεται οριστικά και αμετάκλητα η πιθανότητα "αγοράς ΑΦΜ" άλλης ομάδας λόγω μη εκκαθάρισης της παλαιάς ΠΑΕ.

Aκούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου