Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Οι "Κλουζώ" του Άρη!


Όλοι ψάχνουν για επενδυτές και χρηματοδότες στον Άρη...

Ναι, οι υποστηρικτές, οι εμπνευστές και οι διοικούντες της Κοινωνίας Μελών του Άρη είδαν ότι το "λαϊκό μοντέλο" στο οποίο μόνο ο λαός δεν αποφάσιζε και δεν αποφασίζει (αποφασίζουν οι επαγγελματίες "οπαδοί", οι άφραγκοι παράγοντες και τα "παπαγαλάκια" τους) ξαφνικά δεν μας κάνει, απέτυχε... Άργησαν λίγο βέβαια.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες όπως προκύπτει από το περιβάλλον του κ. Σκόρδα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ψάχνει συμπαίκτες-χρηματοδότες ώστε να παρουσιάσει πλάνο με το οποίο δε θα πτωχεύσει η εταιρεία και θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Για επενδυτές ερευνούν και οι διοικούντες της ΚΜΑ, οι επικεφαλής των τραγικών επιλογών που έγιναν φέτος, οι... "ελεγκτές". Τώρα που έγινε η ζημιά βέβαια, τώρα που ο Άρης υποβιβάστηκε.

Ο αντίλογος λέει ότι οι "επενδυτές" περίμεναν να υποβιβαστεί ο Άρης για να επενδύσουν και να τον αναλάβουν τζάμπα. Ο Άρης που τα χρέη του ήταν διαχειρίσιμα σε περίπτωση υπαγωγής στο "99" δεν προστατεύτηκε όμως από αυτούς τους... "επενδυτές". Και σαφέστατα ευθύνη των διοικήσεων Ηλιάδη, Σκόρδα, ΚΜΑ που δεν έκαναν ελκυστική μία επένδυση στον Άρη της Superleague.

Οι "Κλουζώ" του Άρη πάντως ψάχνουν... Επενδυτές, λεφτά, λύσεις. Κι εμείς τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη...

ΥΓ. Χειρότερο από το να είσαι άφραγκος παράγοντας είναι να είσαι άφραγκος παράγοντας που νομίζει πως έχει λεφτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου