Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

"Aφεντικό" ο Ψηφίδης, έφεση ο Σκόρδας


Έφεση κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας κατά της απόφασης 559/14 του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης που ορίζει νέα διοίκηση της ΠΑΕ τους κ.κ. Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Ψηφίδη, Κουζούνια και Κουσουνάδη καθώς και αίτηση αναστολής εκτέλεσής της.

Ο νομικός που τον εκπροσωπεί, Κώστας Παπαδόπουλος, κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης και παράλληλα αίτηση αναστολής εκτέλεσής της, ζητώντας προσωρινή διαταγή (προσωρινά-ασφαλιστικά μέτρα), μέχρι να εκδικαστεί η συγκεκριμένη έφεση. Το πιθανότερο είναι τα ασφαλιστικά μέτρα να εκδικαστούν την Τρίτη του Πάσχα.

Οι δικαστικές κινήσεις Σκόρδα, φρενάρουν και τις όποιες εξελίξεις στην Κοινωνία Μελών Άρη από το ΔΣ της οποίας δεν παραιτούνται ακόμα οι Στεφανίδης και Φουρλίγκας, κάτι που θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρόλο του Προέδρου της ΠΑΕ θα αναλάβει ο κ. Στεφανίδης ενώ δικαίωμα υπογραφής ως διευθύνων σύμβουλος θα έχει μόνο ο κ. Γιάννης Ψηφίδης που θα αναλαμβάνει ουσιαστικά και τις ευθύνες της νέας διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου