Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Nέα προσωρινή διαταγή, με Ψηφίδη ο Στεφανίδης!


Προστασία από τους πιστωτές της μέχρι τις 24 Μαρτίου εξασφάλισε η ΠΑΕ Άρης, μετά από τις νομικές ενέργειες που έκανε τις τελευταίες μέρες.

Η απόρριψη της διατήρησης της προσωρινής διαταγής προστασίας από τους πιστωτές, παρά το γεγονός ότι η εκδίκαση υπαγωγής στο άρθρο 99 πήρε αναβολή για τις 24 Μαρτίου, άφησε τον Άρη εκτεθειμένο και σε κίνδυνο απέναντι στους πιστωτές του.

Η ΠΑΕ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα την περασμένη βδομάδα ζητώντας νέα προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές, βάσει του άρθρου 103, παράγραφος 3 του Πτωχευτικού Κώδικα. Επικαλούνται «σπουδαίους λόγους» λόγω της υπαγωγής στο άρθρο 99 και ζήτησαν άμεσα να βγει η απόφαση.

Σήμερα το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές μέχρι την ημέρα της εκδίκασης.

Κατατέθηκε η αίτηση ανάκλησης της διοίκησης Σκόρδα

Μετά την εξώδικο που στάλθηκε την περασμένη βδομάδα με την οποία ζητούσε την άμεση παραίτηση της διοίκησης Σκόρδα από την ΠΑΕ και από τη στιγμή που αυτή δεν παραιτήθηκε, ο Α.Σ. Άρης κατέθεσε την αίτηση ανάκλησης της στο Ειρηνοδικείο.

Στην αίτηση περιγράφεται η άρση της εμπιστοσύνης της ΚΜΑ προς την διοίκηση Σκόρδα, όσο και η παρόμοια απόφαση του ΑΣ.

Στην αίτηση πέρα από τις μετοχές του Α.Σ. Άρη, συνυπογράφουν και οι «μικρομέτοχοι» κ.κ. Γιάννης Γρανούζης, Θέμης Μπεκιάρης, Νίκος Παπαδόπουλος, Χρήστος Γρόλλιος (έχουν δώσει πληρεξούσιο στην ΚΜΑ) και ο κ. Τάσος Δεσύπρης (έχει πληρεξούσιο στον ΑΣ Άρης).

Εκτός των κ.κ. Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Κουζούνια και Κουσουνάδη, στη νέα διοίκηση θα βρίσκεται και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, κ. Γιάννης Ψηφίδης. Η διοίκηση του κ. Σκόρδα θα υποστηρίξει πως δεν συντρέχουν σπουδαίοι λόγοι για την παύση της.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί πιθανότατα αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου