Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

"Πόλεμος" ΠΑΕ και ΑΣ με αφορμή τις ακαδημίες


Ανακοίνωση με την οποία σημειώνεται ότι οι ακαδημίες του συλλόγου επιστρέφουν στον ΑΣ εξέδωσε ο AΣ Άρης καταγγέλοντας παράλληλα ότι τα χρήματα των συνδρομών των γονέων, αντί να χρησιμοποιηθούν για τις ακαδημίες, χρησιμοποιήθηκαν όπου έκρινε η ΠΑΕ. Στην ανακοίνωση του ΑΣ απάντησε η ΠΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης:

"Την Παρασκευή 28/03/2014 διεξήχθη Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ στα γραφεία του Συλλόγου.  Μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν οι  οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς είναι και η ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου να επιστρέψουν στην δικαιοδοσία του Α.Σ ΑΡΗΣ (Οργάνωση, Λειτουργία, Οικονομική Διαχείριση , Στελέχωση κλπ) οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Οι ακαδημίες ήταν στην δικαιοδοσία του ΑΣ ΑΡΗΣ έως και την θητεία του κ. Δημήτρη Ηλιάδη και με την ανάληψη της Προεδρίας της από τον κ. Χαράλαμπο Σκόρδα περιήλθαν στην δικαιοδοσία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο λόγος για τον οποίο ελήφθη η παραπάνω απόφαση είναι ο εξής:

-          Τα χρήματα των συνδρομών των γονέων που αμείβονται οι προπονητές και καλύπτονται οι υπόλοιπες υποχρεώσεις, (ενοίκια γηπέδου-λειτουργικά έξοδα) δεν χρησιμοποιήθηκαν για τους παραπάνω σκοπούς με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένος ο Σύλλογος απέναντι στους προπονητές και στους λοιπούς συνεργάτες.

Υπεύθυνος ακαδημιών επανέρχεται ο κ. Κουζούνιας Ιωάννης".

Η ΠΑΕ απάντησε με δική της ανακοίνωση στον ΑΣ Άρης:

"Δεν μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η προσπάθεια κάποιων επιτήδειων να προσεταιριστούν τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες, οι οποίες σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας αλλά και της ΕΠΟ ανήκουν ολοκληρωτικά στη δικαιοδοσία της ΠΑΕ Αρης. Άλλωστε κανείς ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε αυτές, ακόμη και με δελτίο του Α.Σ. Αρης (για τυπικούς λόγους) δεν μπορεί να μεταγραφεί ή να αποδεσμευθεί ως ελεύθερος, χωρίς την άδεια της ΠΑΕ, για ευνόητους λόγους.

Φαίνεται κάποιοι πονηροί άνεργοι παράγοντες που αμείβονταν με ποσοστά από τις χορηγίες των ακαδημιών και δεν απέδωσαν λογαριασμό και το ταμείο αυτών όταν τους ζητήθηκε, εποφθαλμιούν τα προσδοκώμενα έσοδα από τα ημερολόγια, γιατί πιθανώς έχουν ανάγκες να ικανοποιήσουν.

Τέλος, πληροφορούμε τους γονείς αλλά και τους αθλητές να μην παρασύρονται από τέτοιου είδους φαιδρές ανακοινώσεις, να μην ανησυχούν αλλά και να ζητήσουν τις αποδείξεις για τα χρήματα που κατέβαλαν τα τελευταία πέντε χρόνια στις ακαδημίες."

Η δική μας άποψη συνοψίζεται στην παρακάτω φράση: 

Οι άφραγκοι παραγοντίσκοι, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους και οι επαγγελματίες οπαδοί συνεχίζουν να λύνουν τα προσωπικά τους πάνω στο πτώμα του Άρη με αφορμή ένα ευαίσθητο θέμα όπως αυτό των ακαδημιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου