Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Θεσσαλονίκη: Η... "Μέκκα" των ερτζιανών (audio)


Η κατάσταση στα αθλητικά ερτζιανά της Θεσσαλονίκης είναι λίγο πολύ γνωστή.

Mία... "βόλτα" από αυτά, την εβδομάδα πριν το Άρης-ΠΑΟΚ, είναι ταυτόχρονα και μία αφορμή για να κάνεις ένα σχόλιο, μία αναφορά. Η κατάσταση στην πόλη είναι αυτή: Αθλητικοί ραδιοσταθμοί περισσότεροι και από τις ομάδες της "Μέκκας" των ερτζιανών, όλοι φυτοζωούν. Βαμμένοι ασπρόμαυροι από τους επικεφαλής τους έως και τον τελευταίο ραδιοφωνικό παραγωγό - "δημοσιογράφο". Ακόμα και οι Αρειανοί ή οι... "κρυπτοαρειανοί" που εργάζονται σε τέτοιους σταθμούς μοιάζουν συμβιβασμένοι. "Αντικειμενικοί" και λάτρεις του "ευ αγωνίζεσθαι" αντιπαραθέτουν τις "δημοκρατικές" μετριοπαθείς απόψεις τους με αυτές των ασπρόμαυρων χούλιγκαν της "δημοσιογραφίας" με soyndtrack ήχο από τρακτέρ. Ένας σημαντικός λόγος για να αποκαλείς αυτά τα μέσα "αλλόθρησκα".

Κάποιοι άλλοι "Αρειανοί" βέβαια που εργάζονται σε αυτά, είναι αμετανόητοι για τα λάθη του παρελθόντος και συνεχίζουν να προπαγανδίζουν υπέρ, όχι του Άρη, αλλά των προσωπικών τους ιδιοτελών συμφερόντων. Αυτό είναι άλλο ένα πρόβλημα του συλλόγου.

Ακούγοντας την εβδομάδα αυτή (πριν το Άρης-ΠΑΟΚ) για να "πάρεις κλίμα" καταλαβαίνεις πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γολγοθάς που θα ανέβει η ομάδα τα επόμενα χρόνια θα είναι μεγάλος και στο (πολύ σημαντικό) επικοινωνιακό κομμάτι κάτι που αναμένεται να συρρικνώσει κι άλλο αυτό τον μεγάλο σύλλογο.

Τουλάχιστον, πρέπει να παραδεχτούμε πως ένας ραδιοφωνικός σταθμός μέσω ενός από τα (έξυπνα) σποτ του, το παραδέχεται, αντιλαμβάνεται σε ποιους απευθύνεται και... "νιώθει"...


2 σχόλια:

  1. otan epaize o ARIS FM omws kanate ypshlh kritikh kai sas xalouse fate twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eisai asxetos.To aris fm evale thn omada peripou 800.000 eyrw mesa.De vre8hkan pote xorhgoi na sthrixoun to egxeirhma.Epishs htan ka8ara propagandistiko meso me laspes kai psemmata ka8e mera.Pragmatika aytos o syllogos de 8a exei pote tyxh.Den yparxoun nootropies se swsth katey8ynsh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή