Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Εκδικάστηκε το "99", χάθηκε η προσωρινή διαταγή



Ημέρα εκδίκασης για την αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα ήταν η σημερινή και τα νέα ήταν... δυσάρεστα.


Η συζήτηση έγινε κανονικά στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και οι ελπίδες για αίσια κατάληξη της υπόθεσης είναι μηδαμινές, μετά τον διαφαινόμενο υποβιβασμό.

Το δικαστήριο φαίνεται πως δεν πείστηκε ότι ακόμα και η υπαγωγή στις ευεργετικές διατάξεις του εν λόγω άρθρου θα καθιστούσε βιώσιμη την ομάδα, λαμβάνοντας σχεδόν ως δεδομένο τον υποβιβασμό της και κατά συνέπεια τη δραματική μείωση των εσόδων της.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου βρέθηκαν σε άσχημη θέση κατά την ακροαματική διαδικασία, καθώς δεν κατάφεραν να απαντήσουν τις στοχευμένες ερωτήσεις της έδρας και πλέον ο "κλοιός" σφίγγει όσο ποτέ για τον Άρη.

Το δικαστήριο δεν διατήρησε την προσωρινή διαταγή αναστολής πληρωμών απέναντι στους πιστωτές της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως από σήμερα οι κίτρινοι διατρέχουν τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, μη ορισμού των επόμενων αγώνων στο πρωτάθλημα και κατάσχεσης των περιουσιακών τους στοιχείων.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο... βρεγμένος τη βροχή δε τη φοβάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου