Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η συνέντευξη τύπου για τα 100 χρόνια


Συνέντευξη τύπου με την οποία προανήγγειλε την γιορτή για τα 100 χρόνια του Άρη, παραχώρησε η επιτροπή που συστήθηκε απ΄  όλους τους φορείς του συλλόγου.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της επιτροπής, Μιχάλης Ζορπίδης, σημείωσε: «Στις 25 Μαρτίου θα γίνει εκδήλωση στο Παλέ στις 18:00. Δεν μπορούμε να διαγράψουμε την ιστορία του Άρη και να πούμε ότι φέτος δεν πάμε. Θέλουμε αυτή η εκδήλωση να προβληθεί. Θα υπάρξουν κάποιοι άνθρωποι που θα μιλήσουν για την ιστορία του Άρη, όπως το "παρών" θα δώσουν και όλα τα τμήματα της ομάδας. Θέλουμε να δώσουμε λίγη χαρά και να δείξουμε πως ο Άρης είναι εδώ. Ας κάνουμε μία ημέρα γιορτής για την ομάδα και οι καλύτερες μέρες θα έρθουν. Εκείνη τη μέρα δεν πρέπει να έρθουν μόνο οι Αρειανοί, αλλά όσοι έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Να γιορτάσουμε τον Άρη».

Ο κ. Γιάννης Βένος, τόνισε:  «Μας προβλημάτισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Άρης περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του. Αποφασίσαμε τελικά όμως να γιορτάσουμε. Δεν γιορτάζουμε τη φετινή μαύρη χρονιά, αλλά την προσφορά μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Τα ΜΜΕ έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην προβολή των επιτυχιών του Άρη. Γνωρίζουμε την αγωνία που έχετε και εσείς οι δημοσιογράφοι. Η φετινή χρονιά είναι το φυσικό επακόλουθο της πολιτικής που υπήρχε στην ομάδα, από ανθρώπους που καταδυνάστευσαν το σύλλογο. Να αποδώσουμε την τιμή που πρέπει στον Άρη».

Ο εκπρόσωπος του βόλεϊ στην επιτροπή, είναι ο Κώστας Χαριτωνίδης: «Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα της γιορτής των 100 χρόνων, μία τιμή που δεν την έχουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα. Πρέπει να γιορτάσουμε αυτό το γεγονός. Ίσως είναι κακή συγκυρία που δεν πάμε καλά, έχουμε αγωνιστικά προβλήματα αλλά αυτό έχει να κάνει με τη φετινή χρονιά. Τα 100 χρόνια πρέπει να αποτελέσουν την αφετηρία για κάτι καλύτερο. Να μας βοηθήσετε όσο μπορείτε».

Τέλος, ο Χάρης Παπαγεωργίου, δήλωσε: «Αυτή η επιτροπή μπήκε στα βαθιά και ανέλαβε να φέρεις εις πέρας ένα δύσκολο έργο. Η 25η Μαρτίου είναι μια ιστορική μέρα και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Καταβάλουμε ένα τιτάνιο έργο και είπαμε πως στις 15 Μαρτίου όλη η πόλη πρέπει να πανηγυρίσει. Θέλω να είστε κοντά στην προσπάθεια την οποία κάνουμε. Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τον Αρη. Είναι μια πανηγυρική μέρα και πρέπει να γεμίσουμε το Παλέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου