Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Tα... κοράκια στα «Δύο Αοράκια»


H ΚΕΔ όρισε σήμερα (αντί για ανήμερα του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ) τους διαιτητές σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια.

Διαιτητές της αναμέτρησης μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού θα είναι οι κ.κ. Τανατζής, Καρακατσούνης και Παναγιώτου. Ελπίζουμε να σταθούν αντάξιοι της ιστορίας των δύο ομάδων. Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι κανείς από τους τρεις προαναφερθέντες δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ σε τελικό Κυπέλλου. Οι κ.κ. Μαγγανάς και Μαχαιριανάκης θα είναι οι κομισάριοι του σπουδαίου αγώνα.

Γιώργος Τανατζής
Χάρης Καρακατσούνης
Χρήστος Παναγιώτου
Mέτρα ασφαλείας

Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου παρουσία των αρμόδιων φορέων και από πλευράς ΕΟΚ του γενικού γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη και του αντιπροέδρου Αριστείδη Γολέμη, καθώς και προέδρου της ΕΚΑΣΚ , Χαράλαμπου Μαρκάκη, αποφασίστηκαν τα εξής: 

-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό στις 16:45 και θα κλείσουν στις 19:15. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης ώρας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος. 

-Απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο πέρα από την επίδειξη εισιτηρίου είναι και αυτή της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου. 

-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φέροντες διακριτικά των ομάδων. 

-Κάθε φίλαθλος επιβάλλεται να κάθεται στη θέση που προβλέπεται από το αριθμημένο εισιτήριό του. 

-Όσοι έχουν διορθωμένο εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν στο αστυνομικό μέγαρο για να το σφραγίσουν. Οι κάτοχοι διορθωμένου εισιτηρίου που δεν θα φέρει δεύτερη σφραγίδα δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο. 

Ο τελικός της Κυριακής (09/02) θα ξεκινήσει στις 19:45, θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου