Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Έκτακτη Γ.Σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη την Τετάρτη


Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση ο φορέας:

"Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ καλεί τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 25/02/2014 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Σωματείου. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 26/02/2014 και ώρα 16:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης (διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ με είσοδο από την Εγνατία-πύλη εμπορίου).

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι:

1. Απαλλαγή διοικήσεων ΠΑΕ ΑΡΗΣ για χρήση 2012-2013.

2. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

3. Απολογισμός πεπραγμένων της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

4. Διάφορα θέματα.

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν όλα τα μέλη της ΚΜΑ (οικονομικά τακτοποιημένα και μη) και οι κάτοχοι διαρκείας για τη σεζόν 2013-14.

Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος."

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση αυτή ελήφθη από το δ.σ. της ΚΜΑ με έξι ψήφους υπέρ και μία κατά, αυτή του κ. Κώστα Γεωργιάδη που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ κ. Σκόρδα.

Super 3:«Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»

Ο Σ.Φ. Άρη "Super 3" με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του να δώσουν μαζικά το παρόν στη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Αρη.

«Ο SUPER 3 καλεί τα μέλη του σε μαζικότατη παρουσία στη γενική συνέλευση της Κ.Μ.Α. που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/2 και ώρα 16:00 στο Βελλίδειο. Η ώρα της αλήθειας έφτασε για όλους. Καιρός κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου