Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης Στεφανίδη!


Ευχάριστες εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση εξαφάνισης του προέδρου της ΚΜΑ κ. Παναγιώτη Στεφανίδη.

Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη και πρώην επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Άρης Ενότητα» εμφανίστηκε ραδιοφωνικά σε εκπομπή ραδιοφωνικού παραγωγού - δημοσιογράφου που τον κατέκρινε φανατικά και δημοσίως μέσω του "επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού του Άρη" όταν ήταν υποψήφιος πρόεδρος της ΠΑΕ.

Η εξαφάνισή του είχε προκαλέσει ανησυχία στο φίλαθλο κόσμο του Άρη καθώς έως το Δεκέμβριο ήταν λαλίστατος και παρέλασε από όλα τα ΜΜΕ της πόλης. Eμφανίστηκε όμως την κατάλληλη στιγμή.

Ο κ. Στεφανίδης επιβεβαίωσε ότι οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ (εφόσον δεν τηρηθούν οι ρυθμίσεις ξεπερνούν τα 25). Κατόπιν, προσπάθησε να δικαιολογήσει το "άνοιγμα" της περυσινής χρήσης μετά την ανάλυση που έκανε ο νομπελίστας της Οικονομικής επιστήμης "Πικρόχολος".

Στη συνέχεια δικαιολόγησε την απόφαση να μην παραιτηθούν τα μέλη της ΚΜΑ από τις θέσεις τους.  Για να τρέξουν τη διαδικασία του πορίσματος (προφανώς δεν το είχαν προβλέψει) και γιατί ήθελαν να σχεδιάσουν την "επόμενη μέρα" (προφανώς όσο καλά σχεδίασαν και την "προηγούμενη").

Ο κ. Στεφανίδης αναφέρθηκε και στο άρθρο 99 και δεν έκανε καμία κριτική για το κατόρθωμα... του ακατόρθωτου της προηγούμενης διοίκησης της ΠΑΕ. Στο σημείο αυτό πρέπει να παραδεχτούμε ότι διαβάζοντας τη νέα αίτηση για το 99 αναρωτιόμαστε πράγματι γιατί η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεν προχώρησε σε έφεση και γιατί δεν είχε λόγο σ' αυτό το σημαντικό κομμάτι ο μεγαλομέτοχος.

Ο κ. Στεφανίδης εμφανίστηκε όχι για να συμπληρώσει την όποια προσπάθεια σωτηρίας καταβάλλεται αλλά για να μας πει (μεταξύ άλλων) ότι ο παραιτηθείς Δημήτρης Ηλιάδης (που δεν τον απομάκρυνε εγκαίρως ο κ. Στεφανίδης) ήταν ένας άγιος άνθρωπος απεσταλμένος του Κυρίου που άφησε την ομάδα απλά:

-τελευταία
-χωρίς ξένους ποδοσφαιριστές
-απλήρωτη

Σύμφωνα με τον κ. Στεφανίδη η ομάδα βρίσκεται πλέον μία θέση πιο κάτω από την τελευταία που βρισκόταν επί Ηλιάδη, οι ποδοσφαιριστές είναι πιο απλήρωτοι και αυτοί που παραγκωνίζονται δε θα έπρεπε να παραγκωνίζονται γιατί ήταν "πρωταγωνιστές". Φαίνεται ότι ο κ. Στεφανίδης έχει την προπονητική στο αίμα του καθώς σε ανύποπτη στιγμή οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη είχαν κατηγορήσει τον πρόεδρο της ΚΜΑ ότι επιχείρησε να επηρεάσει και τον πρώην προπονητή του Άρη κ. Μιλίνκοβιτς.


Επιπρόσθετα, ο κ. Στεφανίδης κατηγόρησε τον κ. Σκόρδα επειδή άνοιξε μέτωπα και η ομάδα που η διαιτησία την ευνοούσε επί της "φιλήσυχης" διοίκησης Ηλιάδη πλέον "σφάζεται".

Και τελικά κ. Στεφανίδη προκύπτει το ερώτημα: Γιατί δεν προχωράτε σε νέα Γ.Σ. και πρόταση μομφής στη διοίκηση Σκόρδα; Έχετε ρίξει "λευκή πετσέτα" και περιμένετε το μοιραίο από την άθλια διοίκηση Σκόρδα; Θα αναλάβετε ποτέ τις ευθύνες σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου