Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

"100 χρόνια πίσω"... μας πάνε οι Μαρινακο-Αλαφουζο-Σαββίδηδες


"Εκατό χρόνια πίσω" πάει το ποδόσφαιρο με το Σούλη σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Μάλλον γιατί σε μία στιγμή έντασης ο προπονητής του Άρη προσπάθησε να απομακρύνει από τη "μανούρα" τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου για να τον προστατεύσει από τις ύβρεις που εξαπέλυσε. Ακόμα και στη φωτογραφία φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής είναι σε έξαλλη κατάσταση. Έστω όμως ότι δεχόμαστε ότι αυτή η ενέργεια του Παπαδόπουλου πάει "100 χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο".


Αυτή την ενέργεια του συμπαίκτη σου στο περυσινό "Πανιώνιος-Άρης" γιατί δεν την σχολίασες Βασιλάκη (Καϊλα) Λαμπρόπουλε στο facebook; Μήπως δεν την είδες; Γιατί φαίνεται να έχεις καλή θέση στο σκηνικό.

Βέβαια, με το "θηλυκό" status (τρομάρα του) του Λαμπρόπουλου συμφώνησε όλη η λεγόμενη "φίλαθλη" κοινή γνώμη. Οι εφημερίδες, τα sites, τα περιοδικά, οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν στην... "πούδρα" τους αληθινούς καταστροφείς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτούς που ελέγχουν εδώ και χρόνια παρασκηνιακά τη διαιτησία, αυτούς που κατηγορούνται για στημένα ματς, αυτούς που έχουν σχεδιάσει μία Superleague όλο και περισσότερο ανυπόληπτη και αφερέγγυα. Σύμφωνα, με την "κοινή γνώμη" δεν είναι τα ΜΜΕ που προάγουν τη βία, δεν είναι οι πρόεδροι των ομάδων που αλληλοχαρακτηρίζονται μανιοκαταθλιπτικοί, ψυχοπαθείς και κερατάδες, δεν είναι αυτοί που ελέγχουν ακόμα και την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου προάγοντας δικούς τους ποδοσφαιριστές. Τη βία στα γήπεδα δεν την προάγουν "ελεγχόμενες" διαιτησίες σαν του Βοσκάκη και του Σιδηρόπουλου, ούτε η φαρσοκωμωδία της ΕΠΟ με τους δύο ήρωες του Muppet Show που βρίσκονται στις καίριες θέσεις της Ομοσπονδίας.

Αν ο Σούλης πήγαινε το ποδόσφαιρο "100 χρόνια πίσω" τελικά θα ήταν ευλογία. Γιατί πριν εκατό χρόνια το άθλημα αυτό στη χώρα μας ήταν σαφώς καλύτερο από το σημερινό "προϊόν" που μας προσφέρουν οι Μαρινακοαλαφουζομελισσανοσαββίδηδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου