Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«Αδικείται από τη διαιτησία ο Αρης»


Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε στην εφημερίδα “Φως των Σπορ” και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Αρης έχει μεν τα προβλήματά του αλλά αδικείται κιόλας. Αναλυτικά τα όσα είπε για τον Αρη:


«Επί δεκαετίες η Θεσσαλονίκη είχε τρεις και τέσσερις ομάδες κάποιες φορές. Δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο ολόκληρη Θεσσαλονίκη, η δεύτερη πόλη της Ελλάδας, να έχει μόνο μία ομάδα στην Superleague τη νέα χρονιά. Βλέπω όμως ότι αδικείται κιόλας ο Αρης. Έχει τα προβλήματά του, αδικείται και από τη διαιτησία. Για ποιο λόγο γίνεται αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Και τώρα αδικήθηκε, η ισοφάριση της Καλλονής ήταν καθαρό επιθετικό φάουλ. Αν κερδίσει ένα-δυο ματς θα αλλάξει η ψυχολογία. Είμαι άνθρωπος του αθλητισμού και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να γυρίσει η ψυχολογία. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Επιπρόσθετα μίλησε για τις ομάδες που οικειοθελώς υποβιβάζονται στη Γ' Εθνική: «Πρέπει να προγραμματιστεί όποια ομάδα χρεοκοπεί να μένει στη Γ' Εθνική για χρόνια. Το παράθυρο της Γ' Εθνικής πρέπει να κλείσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου