Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Πόρισμα, διοικητικά και μεταγραφές


Η παραλαβή του πορίσματος του διαχειριστικού ελέγχου για την περίοδο 2004 – 2012 είναι το πρώτο από μια σειρά θεμάτων με μεγάλο ενδιαφέρον για τον Άρη αυτή την εβδομάδα. Το μεσημέρι, το δ.σ. της ΚΜΑ και εκπρόσωποι της ΠΑΕ, του Α.Σ. αλλά και των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, όπως εξαρχής είχε συμφωνηθεί θα παραλάβουν από εκπρόσωπο της εταιρίας που διενήργησε τον έλεγχο την έκθεση με τα αποτελέσματα του. 


Η επόμενη διαδικασία είναι να μελετηθεί και να παρουσιαστεί, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα τελικά συμπεράσματά του στον κόσμο της ομάδας, στην έκτακτη γενική συνέλευση που τοποθετείται μεταξύ 15 και 20 του μήνα.

Το ιδιοκτησιακό

Όμως τρέχουν και θέματα γύρω από το ιδιοκτησιακό. Από τη μία αναμένεται η επόμενη κίνηση της ΠΑΕ και του επιχειρηματία Γιάννη Κωνσταντινίδη που προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα υπάρχει πληροφορία από την περασμένη βδομάδα ακόμη και για την παρουσία ορκωτών στο λογιστήριο της εταιρίας για έλεγχο. Από την άλλη, οι πληροφορίες που μιλούν για ενδιαφέρον από τη Βολιβία για την ΠΑΕ, είναι λίγο διαφορετικές σε σχέση με το πώς ακριβώς ανέφεραν ότι κινούνται οι φερόμενοι ως εκφραστές του. Οι επισκέψεις σε ΕΠΟ και ΕΕΑ την Παρασκευή δεν επιβεβαιώθηκαν, όμως λέγεται ότι ο ίδιος ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, είχε επαφές με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, με την παρουσία του στην Ομοσπονδία. Βασικό θέμα συζήτησης είναι το αν ο Άρης σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησιακού θα έχει τη δυνατότητα να ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο δίχως περιορισμούς, αν και εφόσον διακανονίσει εξωδικαστικά τις υποχρεώσεις του προς ποδοσφαιριστές και ιδιώτες. Μέσα στην ημέρα αναμένεται και μια σημαντική συζήτηση ΠΑΕ - νομικών και για την επόμενη κίνηση γύρω από το άρθρο 99 (έφεση ή νέα αίτηση) μιας και οι πιστωτές (Φατί, Ντίκο, Καστίγιο, αλλά και ο Διγενής Λακκώματος) είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε κινήσεις αίτησης εφαρμογής ποινών για την ΠΑΕ με τη λήξη της περιόδου προστασίας από την προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου.

Φωτάκης, Βλαχοδήμος, Φουρλάνος και άλλοι

Σιγά – σιγά ξεκινά και η μεταγραφολογία. Ο Άρης προστέθηκε στις ομάδες που καλοβλέπουν την περίπτωση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, που δεν «κόλλησε» στην Άουγκσμπουργκ και κατά τα φαινόμενα επιστρέφει για το δεύτερο μισό της σεζόν στην Ελλάδα ώστε να πάρει συμμετοχές.Θετικοί είναι οι κιτρινόμαυροι και για την απόκτηση του 20χρονου Σπύρου Φουρλάνου που δεν έχει συμμετοχές στην Κλαμπ Μπριζ. Αντίστοιχα τέτοιες περιπτώσεις παικτών γεννημένων από το 1989 και μετά είναι αυτές που απασχολούν περισσότερο μιας και ο περιορισμός μεταγραφών δεν αφήνει άλλα περιθώρια πέραν της απόκτησης ενός μόνον Έλληνα παίκτη μεγαλύτερου των 24 ετών. Σ' αυτή την τελευταία κατηγορία, μια ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του Γιώργου Φωτάκη που δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην Τουρκία.

πηγή: www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου