Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Έχει εκχωρηθεί το 80% του συμβολαίου της NOVA στον Άρη!


Το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη. Εκτός από το φλέγον ζήτημα της διαιτησίας η ΚΜΑ επιθυμεί να λάβει συγκεκριμένες απαντήσεις για την μη υλοποίηση (ως σήμερα) των προεκλογικών δεσμεύσεων του Δημήτρη Ηλιάδη.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης, πλην της αξιοπρεπούς ομάδας που θα κάνει υπερήφανη τον κόσμο της, υποσχέθηκε προεκλογικά 1,4 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον έσοδα από χορηγίες που θα έφερνε στην ΠΑΕ. Επιπρόσθετα, έχει εκφράσει την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην ΑΜΚ είτε μόνος του είτε με την βοήθεια του αμερικανού επιχειρηματία-επενδυτή που ανέφερε στη συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΚΜΑ ακόμα κι αν η ομάδα υπαχθεί στο άρθρο 99 δεν θα καταφέρει να βγάλει οικονομικά τη σεζόν αν δεν μπει επιπλέον ρευστό στα ταμεία αφού το 80% του τηλεοπτικού συμβολαίου από τη NOVA έχει ήδη εκχωρηθεί!

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΚΜΑ δήλωσε σήμερα στο novasports.gr ότι ο κ. Ηλιάδης έχει πληρώσει φέτος περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ, από πόρους της ΠΑΕ και από μία δική του ενίσχυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου