Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ταξίδι στην Καστοριά


Στην πανέμορφη Καστοριά θα περάσουν τη σημερινή ημέρα οι κίτρινοι του Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Το φιλικό παιχνίδι του Αρη με την τοπική ομάδα κλείστηκε από την προηγούμενη εβδομάδα και έφτασε η ώρα για την πραγματοποίησή του.


Οι 18 που παίρνει μαζί του ο Σέρβος τεχνικός θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, σε μια προσπάθεια να τον πείσουν πως αξίζουν κι αυτοί την προσοχή του. Όχι όλοι, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ταξιδεύουν σήμερα, πηγαίνουν στην Καστοριά για τον συγκεκριμένο σκοπό. Να αποδείξουν πράγματα.

Υπάρχουν, βεβαίως κι αυτοί (Κύργιας, Παπαδόπουλος) που θέλουν να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, προερχόμενοι από τραυματισμούς.

Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Γρηγοριάδης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοντοβάς, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπάλιος, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τσουμάνης, θα «αγκυροβολήσουν» το μεσημέρι στη λίμνη της Δ. Μακεδονίας, σ΄ ένα ματς που ξεκινά στις 17:00, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των Αρειανών της περιοχής, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν συχνά την αγαπημένη τους ομάδα στα μέρη τους!

Οσοι δεν συμμετέχουν στην αποστολή, θα προπονηθούν κανονικά στο Ρύσιο.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου