Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόκληση για τον ελληνικό λαό η φωτογραφική ρύθμιση για τα χρέη του παοκ!


Όπως είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα, η Πολιτεία είναι έτοιμη να χαρίσει περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ παοκ με φωτογραφική ρύθμιση.

Πρόκειται για ένα απίστευτα μεγάλο ποσό. Τη στιγμή μάλιστα που η Πολιτεία απαιτεί μόνο τα 22 εκατομμύρια ευρώ και το συνολικό ποσό μαζί με το αρχικό κεφάλαιο φτάνει στα 33 εκατομμύρια ο πολυεκατομμυριούχος Ιβάν Σαββίδης θέλει να πληρώσει μόλις το 1/3 του συνολικού χρέους. Ήτοι, ο Σαββίδης επιθυμεί εν ολίγοις "κούρεμα" περίπου 70%! Για μία ανώνυμη εταιρία που υπό άλλες συνθήκες θα είχε ήδη πτωχεύσει καθώς τα χρέη αυτά είναι ¨παγωμένα" επί 10 ολόκληρα χρόνια στα διοικητικά δικαστήρια.

Όλα αυτά με πρόσχημα την... υπόσχεση που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης να επενδύσει συνολικά 150.000.000 ευρώ τα επόμενα 8 χρόνια. Στα λόγια πάντα...

Το μέρος του Σαββίδη πήραν πολλοί πολιτικοί ή υποψήφιοι πολιτικοί της χώρας. Σήμερα τη λύση υποστήριξαν "μνημονιακοί" και δήθεν "αντιμνημονιακοί" πολιτικοί που προφανώς δεν υπολογίζουν τους Έλληνες πολίτες που στενάζουν υπό το βάρος των οικονομικών μέτρων και φόρων που τους έχουν επιβληθεί! Τα γνωστά γλειφτράκια πολιτικάντηδες...

Αν γίνει κάτι τέτοιο φυσικά θα πρόκειται για άλλο ένα σκάνδαλο εύνοιας της ομάδας του Δημοσίου που όμοιό του όμως δεν έχει ξαναυπάρξει ποτέ στην παγκόσμια ιστορία. Στην Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου