Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς στο novasports.gr: "Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω να πετύχω!"


Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τον ερχομό του στον Άρη και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει στον Άρη και θέλει να αφήσει έργο στην ομάδα. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ζόραν Μιλίνκοβιτς : 


Οι πρώτες σας εντυπώσεις από τον Άρη;

« Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, διότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο και θα κάνω τα πάντα, ώστε να μπορέσω να πετύχω στον Άρη!»

Το σκεπτικό με το οποίο  αναλάβατε τον Άρη, ποιο είναι;

« Εχω μεγάλη θέληση να αφήσω κάτι στον Άρη. Να με θυμούνται οι φίλαθλοι, οι παράγοντες και όλοι όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα. Αυτή είναι η σκέψη με την οποία ήρθα στη Θεσσαλονίκη».

Είπατε κάποια στιγμή, πως ενώ είχατε προτάσεις από την Ιαπωνία και την Κίνα, τη Σερβία θα την αφήνατε μόνο για τη Ρωσία ή την Ελλάδα. Ο λόγος;

« Ο λόγος είναι ότι οι Σέρβοι και οι Ελληνες, είναι εντελώς ίδιοι! Με την ίδια ενέργεια, το ίδιο πάθος και με αγάπη, περνάμε όλες τις δυσκολίες».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τι λέτε; Η πίεση και το άγχος από τη χαμηλή βαθμολογική θέση είναι δεδομένα..

«Από τη στιγμή που δεν έχουμε πολύ χρόνο, θα πατήσουμε πάνω σ΄ αυτό που υπήρχε μέχρι τώρα. Βέβαια, θα γίνουν κάποιες αλλαγές, πάντα με γνώμονα το πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Να είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, να μην έχουμε φόβο, ώστε να φτάσουμε σ΄ αυτό που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου