Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Άλλα λέει ο Πρόεδρος και άλλα ο Αντιπρόεδρος!


Χθες ο Πρόεδρος της Κ.Μ.Α. Παναγιώτης Στεφανίδης, μιλώντας στην καθιερωμένη συνάντηση του φορέα που λαμβάνει χώρο στο Aris Sports Cafe έκανε παρεμβάσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ. Μεταξύ αυτών μίλησε για τη φημολογούμενη οφειλή της ΠΑΕ Άρης στον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Κόντη.

Συγκεκριμένα είπε για τον Κόντη: «Δε χρωστάει η ΠΑΕ στον Κόντη. Απλά ο συγκεκριμένος κύριος έχει πέραση στα ΜΜΕ και τον θέλουν, για να δημιουργούνται εσωτερικές κόντρες. Επειδή ό,τι λέμε όμως κι εμείς διαστρεβλώνεται, από εδώ και πέρα δε ξαναμιλάμε στον Τύπο. Θα μιλάμε μόνο μέσω ανακοινώσεων και κάθε Δευτέρα στο καφέ».


Ο Αντιπρόεδρος του φορέα Βασίλης Φουρλίγκας αντιθέτως είχε δηλώσει για το θέμα Κόντη στις 20/08 στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis.

«Για να καταλάβει και ο κόσμος, οι πιστωτές που συναίνεσαν στα αιτήματα μας, δέχθηκαν ένα κούρεμα περίπου της τάξης του 90% στις οφειλές που εμφανιζόταν ότι έχουν από την ΠΑΕ Άρης. Είναι ελάχιστοι αυτοί που έμειναν εκτός συμφωνίας, όπως για παράδειγμα ο κύριος Κόντης. Με τον εν λόγω κύριο δεν έγινε η παραμικρή συμφωνία και πλέον για την περίπτωση του θα κληθεί να αποφασίσει το δικαστήριο. Σύμφωνα με τα ισχύοντα δεδομένα, θα δεχθεί όπως και να έχει κούρεμα 60% στην οφειλή του και η αποπληρωμή του θα πραγματοποιηθεί σε βάθος 5 χρόνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου