Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Καραμπέρης: "Θα αγοράσω διαρκείας γιατί τα λεφτά θα πάνε στον Άρη!"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Σωτήρης Καραμπέρης για τον Δημήτρη Ηλιάδη και την προσπάθεια που κάνει για να υπάρξει ενότητα στον Άρη ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσκληση που έλαβε για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τη Ρόμα.



Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μεγάλο φιλικό με τη Ρόμα, και στο πως βλέπει την ομάδα αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά.

Πιο αναλυτικά: 

Για την κίνηση Ηλιάδη: «Αυτό που έλειπε από τον Άρη δεν το έκανε πράξη κανείς. Μιλάω για την ενότητα. Και αυτή γίνεται από τις κεφαλές. Η ενότητα η αγάπη και ο σεβασμός έλειπε τα τελευταία 10 χρόνια.. Δεν είναι δυνατόν τα μέλη να μισούνται μεταξύ τους. Ο κύριος Ηλιάδης ίσως πιο σοφός πλέον είδε κάποιες παθογένειες. Δεν μου αρέσει να γλείφω αλλά κάνει κινήσεις βήμα-βήμα και τον κόσμο τον έχει κερδίσει. Μία ευχάριστη έκπληξη ήταν η πρόσκληση σε όλους τους παλιούς προέδρους για να τους τιμήσει με την Ρόμα».

Για τις μεταγραφές του Άρη και την πορεία της ομάδας: «Ποδοσφαιρικά δεν μπορώ να μιλήσω. Μόνο ως φίλαθλος μπορώ να μιλήσω. Θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν έβλεπα και τους άλλους προέδρους που πέρασαν από την ΠΑΕ. Ο μόνος που δεν θα ήθελα να δω είναι ο Ζαχουδάνης. Ποδοσφαιρικά είδα έναν Άρη που θα παίζει για να μην έχει ήττα. Από τον τερματοφύλακας μέχρι το κέντρο είναι πιο οργανωμένος ο Άρης. Θα υπάρχει δυσκολία στο γκολ αλλά αυτά τα βλέπει ο Γιάννης Χατζηνικολάου και θα τα δουλέψει», προστέθοντας ακόμα: 

«Υπάρχει μία κινητικότητα. Ο Άρης είναι έτοιμος να εξοφλήσει το 99 και αυτό είναι προς τιμήν όλων των διοικήσεων. Ο Άρης σαν ΠΑΕ πληρώνει τις δόσεις του. Πάντα πρέπει να υπάρχει αρχή μέση και τέλος. Βλέπω καλές κινήσεις με μετριοφροσύνη. Φέτος θα πάρω και εγώ ο ίδιος διαρκείας μετά από πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα από το 2004. Γιατί τα χρήματα πλέον πάνε στον Άρη. Τότε πήγαιναν σε κακή διαχείριση»

Για τη Ρόμα: «Οι Αρειανοί φίλαθλοι έχουν υποδεχθεί και άλλες μεγάλες προσωπικότητες. Ο Τότι είναι έμπειρος, οργανωτικός και κάθε ομάδα θα έπρεπε να έχει έναν τέτοιο παίκτη. Εγώ είμαι θαυμαστής του»

Για την ατμόσφαιρα: «Το Χαριλάου έχει πάντα τρομερή ατμόσφαιρα. Και οι Ιταλοί ενθουσιάστηκαν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου