Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Aπάντηση Ψηφίδη σε Μούτα


Απάντηση για τα όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη Δημήτρης Μούτας σχετικά με το θέμα του Αγκάνθο έδωσε ο πρώην πρόεδρος των «κίτρινων» Γιάννης Ψηφίδης.

Ο κ.Ψηφίδης απάντησε στους χαρακτηρισμούς περί εγκληματικής πράξης της προηγούμενης διοίκησης όπως ανέφερε ο κ. Μούτας σχετικά με το θέμα του Αγκάνθο.

Η επιστολή Ψηφιδη αναφέρει: 

«Εγώ και το νέο διοικητικό συμβούλιο πρωτοδικείου, ξεκινήσαμε στις 13/12/12. Ο ποδοσφαιριστής Αγκάνθο και ο προπονητής Αλκαραθ βρίσκονταν ήδη στην ΠΑΕ Άρης, με συμφωνίες της προηγούμενης διοίκησης και με συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο τέως διευθύνων σύμβουλος κ.Ζαμπέτας.Έτσι, η διοίκηση Ψηφίδη δεν συμμετείχε στην επιλογή του Αγκάνθο. Στην διαδρομή μέχρι το Φεβρουάριο, ο Αγκάνθο ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ένας από τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος εκείνη τη στιγμή. Ο Αγκάνθο θέλησε να υποστηρίξει και να εξασφαλίσει την πορεία του στην ΠΑΕ Άρης για το νέο πρωτάθλημα της περιόδου 2013-14. Η αγωνιστική διεύθυνση που δημιουργήθηκε από την διοίκηση Ψηφίδη. Ο Αγκάνθο, ζήτησε από εμένα τον πρόεδρο να υπογράψουμε τουλάχιστον ένα προσύμφωνο για την περίοδο 2013-14. Και αυτό έγινε και το υπέγραψα. Το προσύμφωνο είναι μια διαδικασία κυρίων, μεταξύ Αγκάνθο και ΠΑΕ Άρης. Έπρεπε στο τέλος της περιόδου να ετοιμαστεί και να υπογραφτεί το νέο συμβόλαιο. Αυτό καταθέτω. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το νέο συμβόλαιο μεταξύ ΠΑΕ Άρης και Αγκάνθο.

Υπ: Στο προσύμφωνο που υπέγραψα, ύψους 200.000 ευρώ έπρεπε ο ποδοσφαιριστής Αγκάνθο να ξεκινήσει στους 24 αγώνες από τους 34. Στους 18 αν ξεκινούσε, το συμβόλαιο του θα κατέβαινε στις 150.000 ευρώ και κάτω από τους 14 αγώνες στις 100.000 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου