Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Και άλλοι μπουρδολόγοι ψηφοθήρες υπέρ της αεκ!

Και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόεδρος του διαλυμένου ΛΑ.Ο.Σ. πήρε θέση για την αεκ! Μάλιστα δήλωσε πως ο υποβιβασμός της αεκ αφορά όλο το Έθνος! Κάτι σαν το Κυπριακό δηλαδή!


Δήλωσε ο παναθηναϊκών αισθημάτων Καρατζαφέρης στην οπαδική «Ώρα για Σπορ» πως: «Η πτώση της ιστορικής ομάδας, ΑΕΚ, δεν αφορά μόνο στη διοίκηση, στους παίκτες και στους οπαδούς της. Είναι υπόθεση ολόκληρου του Έθνους και έτσι πρέπει ν” αντιμετωπιστεί από την Πολιτεία. Η αεκ εκτός από μία ομάδα με περγαμηνές τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ είναι ιστορικός θεσμός-δεσμός με την Βασιλεύουσα. Πρέπει όλοι ν” αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Θα είναι λάθος ν” αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στα στενά όρια μιας ομάδας».


Εκτός όμως από την άκρα δεξιά και η άκρα αριστερά παίρνει μέρος στο πανηγύρι της ψηφοθηρίας και του καιροσκοπισμού! Μάλιστα οι αριστεροί της πλάκας ενδιαφέρονται για το "προϊόν" όπως το βλέπουν "ελληνικό ποδόσφαιρο". Τα πάντα και γι αυτούς κινούνται γύρω από το χρήμα και όχι γύρω από τη δικαιοσύνη. Ο υπεύθυνος αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α (και μέλος της αεκ), Ιούλιος Συναδινός έκανε δηλώσεις στην «Ώρα για Σπορ» λέγοντας: «Αυτό που έγινε την περασμένη Κυριακή το συζητήσαμε στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι ήταν ένα καλά στημένο σχέδιο, προκειμένου να διαλυθεί η αεκ. Κάποιους βολεύει. Βέβαια, κάποιοι τώρα σκέφτονται πόσα λεφτά χάνονται χωρίς την αεκ στην κατηγορία. Ας το σκέφτονταν αυτό νωρίτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου