Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Το πιο ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ διπλό που έχει κάνει ομάδα στο ΒΡΩΜΕΡΟ ελληνικό πρωτάθλημα!


Ο Ανδρέας Τάτος σκόραρε στο 82' και ο Άρης των 10 παικτών (αποβολή Αγκάνθο από το πρώτο ημίχρονο) πήρε παλικαρίσια νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον κακό Ατρόμητο (1-0) που κινδυνεύει να χάσει το τρένο των πλέι οφ! 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Άρη όταν ο Γιάννης Γιαννιώτας βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου, σούταρε, αλλά την τελευταία στιγμή ο Γιαννούλης έβαλε την κόντρα και έσωσε την ομάδα του. O Άρης φάνηκε ότι είχε την υπεροχή στον αγώνα και είχε έλεγχο του ρυθμού.

Στο 18′ έγινε η φάση που άλλαξε την ροή του αγώνα. Ο Αγκάνθο βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο από μαρκάρισμα του Φυτανίδη, αλλά ο Στυλιάρας έκρινε – λανθασμένα – ότι ο παίκτης του Άρη έκανε θέατρο. Του έδωσε κίτρινη κάρτα, κάτι που έκανε έξαλλο τον Αγκάνθο. Ο Ισπανός ήταν οργισμένος με την απόφαση του Στυλιαρά και την στιγμή που τον ηρεμούσαν οι συμπαίκτες του, ο Στυλιαράς του έβγαλε δεύτερη κίτρινη και τον απέβαλλε. Εκεί καταγράφηκε η πιο δυνατή εικόνα της αναμέτρησης με τους παίχτες του Άρη να ξεσπούν σε κλάμματα αφού είδαν την ομάδα για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά φέτος να αδικείται.

Ο Άρης δεν έχασε την συνοχή του στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και με παίκτη λιγότερο. Η άμυνα λειτούργησε σωστά και οι κίτρινοι ήταν αυτοί που είχαν δύο ευκαιρίες για να σκοράρουν, όταν στο 40′ μετά από μπαλιά του Πουλίδο, ο Οικονόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά είδε τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι του Ράντμαν. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γιαννιώτας στην κόντρα επίθεση βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, καταδιωκώμενος από τέσσερις παίκτες του Ατρόμητου, σούταρε, αλλά δεν βρήκε στόχο…


Παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο ο Άρης ήταν μέσα στο γήπεδο η ομάδα που ήθελε, η ομάδα που έψαχνε τη νίκη. Στο 64′ το σουτ του Γιαννιώτα πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Ράντμαν. Στο 73′ το σουτ του Τριανταφυλλάκου κόντραρε στον Σκόνδρα. Στο 80′ σουτ του Τάτου πήρε περίεργη τροχιά μετά από κόντρα, κατευθυνόταν στην εστία, αλλά ο Ράντμαν με τα ακροδάκτυλα έδιωξε σε κόρνερ.


Στο 82′ ήρθε το γκολ. Μετά από όμορφη προσπάθεια του Γιαννιώτα έγινε το ευθύβολο σουτ του Τάτου μέσα από τη μεγάλη περιοχή και γκολ! Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν έγινε τίποτα το αξιοσημείωτο πέραν ενός σουτ του Καραγκούνη. Ο Άρης πήρε το πιο σημαντικό και παλικαρίσιο τρίποντο ως το επόμενο...

Ο κόσμος του Άρη ήταν και πάλι συγκλονιστικός και χαμογέλασε μετά από πολύ καιρό!

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (58' Καραγκούνης), Ιγκλέσιας, Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (67' Π. Γκαρσία), Μπρίτο, Μάντζιος (79' Κούτσι).

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης (70' Διαμαντάκος), Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Γιαννιώτας (94' Ηρακλής), Τάτος (90' Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Αγκάνθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου