Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Hμέρα επιστροφής Σκόρδα


Ημέρα αλλαγής σκυτάλης στα διοικητικά πράγματα του Άρη είναι σημερινή, με τον Λάμπρο Σκόρδα, να βρίσκεται στο κατώφλι της διοίκησης της ΠΑΕ. Το μεσημέρι, το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, αναμένεται να εκδώσει προσωρινή διαταγή αλλαγής στη διοίκηση των κιτρίνων, μετά από σχετικό αίτημα του ΑΣ κι έτσι μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, ο πρώην πρόεδρος του Άρη επιστρέφει!

Ποια θα είναι ηεπόμενη κίνηση; Η εγκατάστασή του στα γραφεία της εταιρίας και το ξεκίνημα μιας καινούριας προσπάθειας, στόχος της οποίας θα είναι η παραμονή του Άρη στη Superleague.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσει η διοίκηση Πρωτοδικείου, του Γιάννη Ψηφίδη, με δεδομένο πως δεν έχει υπάρξει, μέχρι σήμερα, τάση παραίτησης. Το ερώτημα είναι αν θα βρεθούν στο δικαστήριο, προκειμένου να προβάλουν τις ενστάσεις τους (όπως αφήνουν να εννοηθεί) ή εάν τελικώς θα αφήσουν τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.

Παράλληλα, το Πρωτοδικείο αναμένεται να διορίσει νέα προσωρινή διοίκηση και στην Κοινωνία Μελών Άρη, μετά την πτώση του σχήματος του Άγγελου Γρόλλιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου