Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Παγοδρόμιο στο «Βικελίδης»!


Παγοδρόμιο, παραπλεύρως του «Κλ. Βικελίδης», εγκαινίασε ο ΑΣ Αρης, δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους! Την κορδέλα έκοψε ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος, δήλωσε:


«Εύχομαι το 2014, που συνάδει με τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Άρη, να συνδυαστεί με μία μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πρέπει πάση θυσία να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία σε μία τέτοια χρονιά-ορόσημο για το σύλλογο. Το μπάσκετ πέτυχε μία μεγάλη νίκη και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου πριν από λίγες ημέρες, ενώ το βόλεϊ πηγαίνει εξίσου καλά. Για άλλη μια φορά, ο Άρης αποδεικνύεται πρωτοπόρος με τη δημιουργία αυτού του παγοδρομίου, που θα δώσει νέα πνοή στα παιδιά ν΄ ασχοληθούν με τα αθλήματα του πάγου. Υπάρχει και το παράδειγμα της Έκθεσης, τόσο πέρυσι όσο και φέτος, όπου το εκεί παγοδρόμιο προσέλκυσε πλήθος παιδιών. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΣ Αρη, Θωμάς Γιώτας, είπε: «Εύχομαι το παγοδρόμιο αυτό ν΄ αποτελέσει την απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο επιτυχίες για τον Άρη μας. Το ζητούμενο είναι να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια, που υπάρχει, και να δώσουμε χαρά σε όλους τους φίλους της ομάδας. Εγκαινιάζουμε σήμερα όλοι εμείς και οι φίλοι του Άρη το νέο μας παγοδρόμιο και εύχομαι να έρθουν όλοι οι Θεσσαλονικείς για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον πάγο. Είναι ένα αρκετά σύγχρονο και ευρύχωρο παγοδρόμιο, ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Άρης έχει παράδοση στο χόκεϊ επί πάγου, έχοντας κατακτήσει αρκετά πρωταθλήματα Ελλάδας.
Το παγοδρόμιο φέρει την επωνυμία «100 χρόνια Αρης».

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου