Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Οι πιθανές ενδεκάδες Άρη και Ολυμπιακού


Ο Αρης, που καίγεται για βαθμούς, αντιμετωπίζει σήμερα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και με σύμμαχο τον κόσμο του αλλά και την καλή παράδοση κόντρα στους Πειραιώτες στη Θεσσαλονίκη, θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, οι "ερυθρόλευκοι", μπορεί να έχουν το "πάνω χέρι" αλλά προέρχονται από ένα άκρως εξοντωτικό παιχνίδι κόντρα στην Άντερλεχτ την περασμένη Τρίτη.

Οι ελλείψεις για τον Αρη σε αυτό το παιχνίδι θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά, κυρίως λόγω των τιμωρημένων ποδοσφαιριστών που έχουν επιλεχθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο σημερινό παιχνίδι.


Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Διούδης, αριστερά θα ξεκινήσει ο Μαργαρίτης αντί του τιμωρημένου Τσουμάνη, και δεξιά θα βρίσκεται ο Βασίλης Καραγκούνης αντικαθιστώντας τον Νίκο Ψυχογιό. Στο κέντρο της άμυνας θα παραμείνουν οι Έλσνερ και Κύργιας ενώ τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι κατά τα φαινόμενα ο Νταμαρλής με τον Οικονομόπουλο.

Μπροστά τους, σε έναν ποιο ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Ανδρέας Τάτος με τον Δημήτρη Σουνά να βρίσκεται στη δεξιά ή την αριστερή πτέρυγα παίρνοντας τη θέση του μεγάλου απόντα και πρώτου σκόρερ του Αρη, Σαλόζε Ουντότζι. Στην άλλη πτέρυγα θα ξεκινήσει ο Ηλίας Σταυρόπουλος και όχι ο Μιχάλης Μανιάς ο οποίος προορίζεται για κεντρικός επιθετικός από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Μάχη για τη θέση θα δώσει και ο Νταβιντ Αγκάνθο.


Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και τους Παπαδόπουλο και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Χολέμπας και Τόρες θα είναι οι δυο μπακ, ενώ οι Εντινγκά και Μασάντο θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Βάις, Ολαϊτάν και Ντομίνγκες θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Σαβιόλα στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου