Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Αρβανίτης: «Ο Άρης είχε μπλέξει με κλέφτες και ψεύτες!»


Ομάδα που παλεύει σε όλα τα παιχνίδια της, καταθέτοντας την ψυχή της στο παρκέ, είναι Άρης σύμφωνα με το Λευτέρη Αρβανίτη.


Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, με δηλώσεις του στο "Arena FM", αναφέρθηκε στην τελευταία νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Περιβόλας, στον επερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall», αλλά και στην προσπάθεια που γίνεται για την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ανακοίνωση του Απόλλωνα Πατρών κατά της διαιτησίας: «Την ανακοίνωση τη διάβασα και θεωρώ πως ο Απόλλωνας Πατρών ετοιμάζει κλίμα και για τα επόμενα παιχνίδια. Οι διαιτητές έκαναν λάθη κατά και των δύο ομάδων και νομίζω πως αν κάποιος έχει παράπονα είμαστε εμείς. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πατρών δήλωσαν πως ο Άρης ήταν ανώτερος κι αυτό κρατάμε».

Για τη στήριξη του κόσμου του Άρη στην Πάτρα: «Ήταν συγκλονιστική. Ήρθαν φίλοι του Άρη ακόμα και από την Αθήνα. Θέλουμε να κερδίζουμε και να γυρίζει χαρούμενος ο κόσμος σπίτι του».

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών: «Η ομάδα πήγε πάρα πολύ καλά για τριάντα λεπτά κι αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Προς το τέλος χάθηκε το προβάδισμα, αλλά πήραμε τη νίκη και θεωρώ πως ήταν δίκαιη. Έχουμε άπειρη ομάδα, η οποία δεν έχει συνηθίσει σε καυτές έδρες και περίεργες διαιτησίες, αλλά βελτιώνεται καθημερινά. Ο Απόλλωνας Πατρών είναι ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και πολλούς ξένους. Αποδείξαμε πως τα λεφτά δεν παίζουν μπάσκετ».

Για τους νεαρούς, Λευτέρη Μποχωρίδη και Αλέξανδρο Βεζένκοφ: «Τα δύο παιδιά είναι μεγάλα ταλέντα και σιγά σιγά πρέπει να αναλαμβάνουν την ευθύνη και να βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά. Δείχνουν πως έχουν την ικανότητα να γίνουν ηγέτες. Ήταν α πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή που ζήσαμε με το Βεζένκοφ. Είχε πολλές προτάσεις, αλλά κατάλαβε πως το μέλλον του είναι στον Άρη κι εκτίμησε τον τρόπο που του φερθήκαμε κι έμεινε. Τα προηγούμενα χρόνια κάναμε μάχες να τον φέρουμε στον Άρη και πλέον νιώθει το σύλλογο σαν οικογένειά του. Βέβαια, κάποιοι καπηλεύονται καταστάσεις κι ενώ άφησαν την ομάδα χρεωμένη βγαίνουν και μιλούν για το Βεζένκοφ, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα».

Για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το Γάιο Σκορδίλη: «Ο Άρης είχε μπλέξει με κλέφτες και ψεύτες! Με τον κ. Πετράτο τα πάμε πολύ καλά. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι με το Σκορδίλη, δεν έχει ξεκάθαρη θέση και ζητάει πράγματα που ο Άρης δεν μπορεί να κάνει. Είχε υπογράψει μεγάλο συμβόλαιο με τον προηγούμενο πρόεδρο, αλλά αυτά που του προτείνουμε είναι δίκαια για αυτά που έχει προσφέρει στο σύλλογο».

Για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA: «Συνολικά υπήρχαν έξι υποθέσεις. Η υπόθεση του Ματσόν έχει ολοκληρωθεί, ενώ και του Πάουνιτς βρίσκεται πολύ κοντά στο τέλος. Η υπόθεση του Μπετς θα κλείσει με τις συμφωνίες με τον κ. Πετράτο και θα παλέψουμε για τις άλλες τρεις. Η μόνη που εμφανίζει αδιέξοδο είναι του Σκορδίλη. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια συμφωνία θα απευθυνθούμε στη FIBA, όταν τελειώσουν οι άλλες περιπτώσεις, για να βρεθεί λύση».

Για το επερχόμενο παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό: «Είναι μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Θέλουμε όλοι τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Η ομάδα μας παλεύει όλα τα παιχνίδια, καταθέτει την ψυχή της στο παρκέ και θέλει τη νίκη. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα».

Για την εκδήλωση για τα εκατό χρόνια του Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι μετά την εκδήλωση για το Νίκο Γκάλη όλος ο κόσμος ζητάει τη γνώμη μας. Έχουμε κάποιες εκδηλώσεις στο μυαλό μας και θα τις ανακοινώσουμε σύντομα. Από εκεί και πέρα, σε συνεργασία με τα άλλα τμήματα, θα δούμε πώς θα οργανώσουμε τη γιορτή για τα εκατό χρόνια αυτού του τεράστιου συλλόγου».

Για την παρουσίαση της ομάδας: «Θα γίνει, όπως κάθε χρόνο. Θα βγει σχετική ανακοίνωση για το πότε θα γίνει. Θα προσκληθούν πρωταγωνιστές του παρελθόντος και θα είναι πολύ ωραία εκδήλωση. Μετά έχουμε και την παρουσίαση των χορηγών, που θα γίνει μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου