Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Επενδυτές-κολοσσοί στη Βόρεια Ελλάδα αλλά κανένας στον Άρη!


Το ενδιαφέρον δυο κορυφαίων παγκοσμίως επιχειρηματικών κολοσσών να επενδύσουν στη Ελλάδα συνάπτοντας στρατηγική συμμαχία με μια θρακιώτικη εταιρία διατύπωσαν στον υπουργό Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου το αφεντικό των αμερικανικών εταιριών, «Hilux» και «Sound off Sign al», Markt Litke και ο διευθυντής μάρκετινγκ του κινεζικού ομίλου Foxconn, Eric Cho.


Σύμφωνα με τον "Αγγελιοφόρο της Κυριακής" οι εκπρόσωποι των δυο επιχειρηματικών ομίλων που είχαν το 2012 κύκλο εργασιών 108,3 δισεκατομμύρια δολάρια, ανέπτυξαν στον υπουργό το επενδυτικό τους πλάνο για συνεργασία με την ελληνική κατασκευαστική εταιρία φωτιστικών Dasteri AE η οποία δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Θράκη.

Όπως φαίνεται η Βόρεια Ελλάδα γίνεται χώρος προσέλκυσης πολλών επιχειρηματικών κολοσσών που επιθυμούν να επενδύσουν. Για την ΠΑΕ Άρης όμως ο επενδυτής-χρηματοδότης είναι "ουτοπία".

2 σχόλια:

  1. Δεν σε κτλ τι εννοεις? Οτι θαμπορουσε η Παε να προσελκυσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γι α μαλακες τους εχεις να χασουν τα λεφτα τους και να τους τα τρωει ο ονεος σουπερ 3 και τα λαμογια ολα που ειναι γυρω γυρω??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή