Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Απορρίφθηκε η αίτηση υπαγωγής της Π.Α.Ε. Άρης στο άρθρο 99!


Μαύρη" Δευτέρα για τον Άρη καθώς το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99. Απειλείται η βιωσιμότητα του συλλόγου, "δεν χρειάζεται πανικός" το μήνυμα του προέδρου, Δημήτρη Ηλιάδη.

Η αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 απορρίφθηκε από το δικαστήριο με τον πρόεδρό της, Δημήτρη Ηλιάδη, να συνιστά αποφυγή πανικού.

Μία εξέλιξη πάντως που μόνο ευχάριστη δεν είναι στο ξεκίνημα της εβδομάδας μία μέρα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως και μία εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε στην ομάδα του Άρη μετά από την αισιοδοξία που προέκυπτε όλες αυτές τις τελευταίες μέρες με τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες για την καλύτερη δυνατή διαχείριση της κατάστασης που δημιουργήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι δεδομένες οι συμφωνίες με τους περισσότερους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίες αν τηρηθούνε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο υπάρχουν και αυτές των Τόχα, Γκαρσία και Ρονάλντο που μπορούν σε 1-2 μήνες να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Πλέον η ΠΑΕ Άρης θα προβεί σε κατάθεση αίτησης αναστολής με στόχο να πετύχει διατήρηση της προσωρινής διαταγής, αφού πρώτα πάρει στα χέρια της την σημερινή απόφαση και αυτή μελετηθεί από τους νομικούς της για να διαπιστωθούνε τα αίτια της απόρριψής της.

πηγή: www.sport24.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ 5 ΜΗΝΕΣ!!!!! ΤΖΟΣΥ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ...... ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΥΟΕΜ ΑΚΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ!!!! ΞΥΠΝΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.(ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ)..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ..ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΙ.ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΑΘΕ!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΕ.ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή