Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Εν αναμονή των 7 εκατομμυρίων ευρώ


Οι συναντήσεις έγιναν, οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν και αυτό που τώρα αναμένουν άπαντες στην οικογένεια του Αρη, είναι η επαλήθευση των εξαγγελιών. Οι υπογραφές, δηλαδή, βάση των οποίων η ΠΑΕ θ΄ αλλάξει τη σελίδα της ιστορίας της, καλωσορίζοντας στους κόλπους της ένα μεγάλο επιχειρηματικό όνομα.


Ονομα, το οποίο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό από τον Δημήτρη Ηλιάδη, καθώς παρά τις πιέσεις που του ασκούνται, αρνείται πεισματικά να το αποκαλύψει. Βεβαίως, βάση της χθεσινής ανακοίνωσης που εξεδόθη, όλες οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές είτε γίνει το deal, είτε όχι, ωστόσο από την όλη μυστικοπάθεια, προκύπτουν εύλογα ερωτηματικά.

Η επικείμενη συμφωνία θα αφορά το 51% των μετοχών της ΠΑΕ Αρης, κάτι που αυτομάτως θα σημάνει την εισροή 7 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία και το πέρασμα της εταιρίας στα χέρια του εν λόγω επενδυτή, αλλάζοντας το στάτους κβο της ομάδας. Ουσιαστικά θ΄ αλλάξει η δομή της, δεδομένου πως μεγαλομέτοχος δεν θα είναι, πια, η Κοινωνία Μελών, αλλά ο νέος επενδυτής.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τον Αρη και οι εξελίξεις (όποιες κι αν είναι αυτές)  αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου