Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ψάχνει την πρώτη νίκη ο Άρης


Την πρεμιέρα του στις νίκες θα κυνηγήσει ο Άρης στην 3η αγωνιστική της Volleyleague κόντρα στον Φοίνικα Σύρου το Σάββατο (26/10, 20.00) στη Μίκρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μια νίκη που θα τους χαρίσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, μετά τις ήττες από Εθνικό Αλεξανδρούπολης (2-3) και Λάμία (3-1), ενώ ο Φοίνικας θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος απ' την κορυφή αλλά και να διατηρήσει την ψυχολογία στα ύψη μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού (3-2). 

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλοι για 14η φορά συνολικά και για 8η φορά στην έδρα του Άρη. Στις συνολικές νίκες προηγείται ο Φοίνικας με 8-5 νίκες σε 13 αγώνες ενώ με γηπεδούχο τον Άρη ο Φοίνικας έχει και πάλι μικρό προβάδισμα 4-3 στις νίκες. 

Χωρίς Αρμενάκη ο Άρης 

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Απόστολου Αρμενάκη για τον Άρη, αφού υποβλήθηκε σε υπέρηχο λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλο. Από την άλλη, οι Συριανοί ταξίδεψαν στη Θεσσαλoνίκη χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. 

Ο τεχνικός του Άρη Αντρέι Κράβαρικ, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με το Φοίνικα τόνισε: «Ο Φοίνικας έχει πολλούς και καλούς παίκτες και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα θέλει πολύ προσοχή. Είναι ομάδα που έχει και μειονεκτήματα και πάνω σε αυτά δουλεύουμε προκειμένου να μπορέσουμε να τα εκμεταλλευτούμε. Το θέμα όμως δεν είναι οι αντίπαλοι μας αλλά εμείς. Εμείς πρέπει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και το πιο σημαντικό; όχι μόνο σε ένα σετ αλλά σε κάθε σετ του παιχνιδιού»

Για την αναμέτρηση μίλησε ο πρώην κεντρικός του Άρη Γιάννης Τακουρίδης, αναφέροντας: «Έχουμε πει πολλές φορές για το φετινό πρωτάθλημα ότι κάθε αγώνας έχει τις δυσκολίες τους, πόσο μάλλον όταν είναι και εκτός έδρας. Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε από το ταξίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε τη νίκη. Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και ο Άρης έχει τις αδυναμίες του. Η νίκη επί του Ολυμπιακού δε δίνει παραπάνω βαθμούς αλλά μας τόνωσε την ψυχολογία». 

Για το γεγονός ότι θα βρεθεί αντίπαλος με τους πρώην συμπαίκτες του Δημήτρη Γκαρά και Τσέντομιρ Ίλιτς είπε: «Με τα παιδιά που ήμασταν πέρυσι μαζί στον Φοίνικα είμαστε φίλοι, αλλά μέσα στο γήπεδο αυτά... ξεχνιούνται. Μετά τον αγώνα θα είμαστε και πάλι μια παρέα»

Σάββατο 26/10/2013 Μίκρας 20.00 ΑΣ Άρης - ΑΟ Φοίνικας Σύρου 
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου
Παρατηρητής: Κάλλης
Επόπτες: Μαυρίδης, Γρηγοριάδης
Γραμματεία: Καρακούλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου