Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ντροπιαστικός αποκλεισμός



Ο Άρης αποχαιρέτησε το Κύπελλο μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Στο πρώτο ματς οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κερδίσει με 1-0. Έτσι ήλθε ένας ακόμα ντροπιαστικός αποκλεισμός στο θεσμό.


Οι φάσεις ήταν λίγες στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να έχει μια ελαφρά υπεροχή στην αναμέτρηση. Στο 16' μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάτου ο Έλσνερ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ. Η ομάδα του Άρη απείλησε και στο 23' όταν από μπαλιά του Έλσνερ ο Αγκάνθο που έγινε κάτοχος της μπάλας δεν τελείωσε καλά την φάση. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρώτο ημίχρονο είχε στο 38' μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρέσκα με τον Σταυρόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο 48' από το σουτ του Γιενκά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ το ίδιο έγινε και στο 55' στο  σουτ του Καπετάνου. Στο 59′ ο Άρης είχε μια μεγάλη ευκαιρία, όταν από λάθος του Μελίσση, ο Τάτος πήρε την μπάλα έκανε σέντρα και ο Γκίτκος έδιωξε πριν η μπάλα φτάσει στον  Αγκάνθο. Στο 75′, μετά από σέντρα του Τάτου από δεξιά, ο Αγγελούδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ήταν άστοχη. Ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε στο 77' με τον σουτ του Γκούρμα να κοντράρει στον Ψυχογιό και να φεύγει κόρνερ.


Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης ο Άρης είχε μια ανούσια υπεροχή και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του Βόλου. Ο Οικονομόπουλος αποβλήθηκε στο 90ο λεπτό.

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Έλσνερ, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Ηρακλής (36' λ.τρ. Νταμαρλής), Σουνάς (62' Μανιάς), Τάτος, Σταυρόπουλος (70' Αγγελούδης), Αγκάνθο.

Ολυμπιακός Βόλου (Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας (84' Κωστούλας), Πινδώνης, Καπετάνος, Γενγκά, Μπρέσκα (74' Γκούρμα), Γκέσιος (69' Πόνσε).

Κόκκινη κάρτα: Οικονομόπουλος (90', Άρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου