Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Aποχώρησε ο Άρης από τον... Άρη!


Ο αθλητής σύμβολο του Α.Σ. Άρης, ο κολυμβητής και παγκόσμιος πρωταθλητής Άρης Γρηγοριάδης αποχώρησε από τον αγαπημένο του σύλλογο.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα allaboutaris.com o Άρης Γρηγοριάδης προχώρησε σε αυτή την κίνηση εμφανώς κουρασμένος από τις συνεχείς απραγματοποίητες υποσχέσεις για καταβολή των οφειλομένων προς τον ίδιο.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Άρη Γρηγοριάδη αναφέρουν ότι εισέπραξε παντελή αδιαφορία από την απερχόμενη διοίκηση, όμως αυτό που έκανε τα πράγματα χειρότερα ήταν το γεγονός ότι ούτε με την τωρινή μπορούσε να επικοινωνήσει. 

Ο Γρηγοριάδης αποτελεί πλέον μέλος της ακαδημίας «Αστέρια» την οποία έχει ο προπονητής του, Χρυσάφης Βαγγελακάκης, που φημολογείται ότι έπαιξε κι αυτός  το ρόλο του στην αποχώρηση του Άρη Γρηγοριάδη από το σύλλογο.

Οι ευθύνες τεράστιες. Και για την προηγούμενη καταστροφική διοίκηση του Νίκου Παπαδόπουλου που έχει οδηγήσει τον Ερασιτέχνη σε τέλμα αλλά και για τη διοίκηση Γιώτα που σύμφωνα με το allaboutaris.com δεν προσπάθησε να αποτρέψει την κίνηση αυτή αφού ο αθλητής δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο Έλληνας κολυμβητής έχει ακολουθήσει τη δικαστική οδό για την είσπραξη των οφειλομένων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου