Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Tάτος: «Μας λείπει ένα καλό αποτέλεσμα»


Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε στο www.arisfc.gr για το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο, ενώ έδωσε το στίγμα του και για την επόμενη μέρα.


Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, ενώ ο 24χρονος διεθνής μέσος στη συνέχεια των δηλώσεων του έδωσε το στίγμα του και για την επόμενη μέρα.  
«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μια ομάδα από τις πιο ανταγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχει ο αγώνας, όμως εμείς κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι κανείς μας δεν περίμενε ότι θα κάναμε αυτό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Έχουμε καλή και ποιοτική ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα και πιστεύω ότι αυτό που λείπει είναι ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο πέρα από το βαθμολογικό κέρδος θα αλλάξει και την ψυχολογία μας.
Εύχομαι και ελπίζω η αρχή να γίνει από το παιχνίδι της Δευτέρας. Το θέλουμε πολύ, το θέλει και ο κόσμος μας, τον οποίο πικράναμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ από την άλλη οφείλουμε να τον ευχαριστούμε για την στήριξή του.
Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο του. Όμως θα πρέπει ο καθένας από εμάς να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του, να δει τα λάθη του και να προσπαθήσει να τα διορθώσει προς όφελος της ομάδας.
Στην παρούσα φάση δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά πράξεις μέσα στο γήπεδο για να έρθουν οι νίκες, που τόσο πολύ τις χρειαζόμαστε».   

Μεταγραφή για την ομάδα Κ-20

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι στην ομάδα Κ-20 εντάχθηκε ένας ακόμη ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για τον 18χρονο επιθετικό Μάριο Σάλτα, ο οποίος ανήκε στο δυναμικό της ομάδας Κ-20 της ΠΑΕ Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου